Φαν Μπόμελ: «Δεν είναι φυσιολογικό που κερδίσαμε την ΑΕΚ έτσι όπως πήγε ο αγώνας»

Φαν Μπόμελ: «Δεν είναι φυσιολογικό που κερδίσαμε την ΑΕΚ έτσι όπως πήγε ο αγώνας»

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ αναφέρθηκε στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη επί της Αντβέρπ.

Η Αντβέρπ θα έρθει ξεκούραστη στην Αθήνα για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League καθώς το παιχνίδι της για την 5η αγωνιστική του βέλγικου πρωταθλήματος με τη Γάνδη αναβλήθηκε μετά από αίτημα της ίδιας.

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ παραχώρησε παρόλα αυτά δηλώσεις και αναφέρθηκε στο πρώτο ματς με την Ένωση τονίζοντας πως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν ήταν φυσιολογική η νίκη της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Παυλίδη και Βλαχοδήμο: Χρυσάφι στα πόδια τους!

«Για 40 λεπτά αγωνιζόμασταν με δέκα ποδοσφαιριστές απέναντι στην ΑΕΚ, απέναντι σε κράμπες και κούραση. Πρέπει να είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι όμως βρισκόμαστε μόνο στα μισά του δρόμου. Δεν είναι φυσιολογικό που κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα όπως πήγε», είπε αρχικά και συνέχισε για τα δεδομένα του αγώνα μετά την κόκκινη κάρτα:

«Ο Κεϊτά δεν είδε ότι υπήρχε παίκτης κοντά και ο Μπατάιγ έπρεπε να μπει σε μια μονομαχία 50/50. Μερικές φορές προλαβαίνεις την μπάλα, μερικές φορές όχι και τότε η αποβολή μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου από εκεί και πέρα ήξεραν τι περιμένω από αυτούς σε τέτοιες καταστάσεις. Αλλάξαμε γρήγορα τον σχηματισμό σε 5-3-1 και τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ