ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό

ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Με σχετική της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (26/8, 21:30) στην «OPAP Arena» λίγο πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Champions League.

Η Ένωση με σχετική της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για το ματς με τους Σερραίους τέθηκαν σε διάθεση, με τον κόσμο της ομάδας να μπορεί να τα προμηθευτεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό (26/8 – 21.30) στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει διαδικτυακά, αλλά και τηλεφωνικά από την Ticketmaster, στο 2111981535 και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση [email protected]».

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ