Μαρθελίνο: «Ο Σαρ έπαιξε άρρωστος κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχε πυρετό το πρωί»

Μαρθελίνο: «Ο Σαρ έπαιξε άρρωστος κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχε πυρετό το πρωί»

Στα παιχνίδια της Μαρσέιγ κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μαρθελίνο σε συνέντευξη τύπου, λέγοντας πως ο Σαρ αγωνίστηκε άρρωστος σε ένα εξ' αυτών.

Η Μαρσέιγ αποκλείστηκε από το UEFA Champions League από τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι στο «Βελοντρόμ». Λίγο καιρό μετά, ο Μαρθελίνο, σχολιάζοντας τα μέχρι στιγμής παιχνίδια της ομάδας του, τόνισε πως δεν πρόκειται να κρατήσει τίποτα από το πρώτο ματς κόντρα στο τριφύλλι, αλλά και ότι ο Ισμαΐλα Σαρ αγωνίστηκε άρρωστος.

«Από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν κρατάω τίποτα. Στα επόμενα τρία ματς (Ρεμς, Παναθηναϊκός, Μετς) είχαμε καλή εικόνα, ειδικά στα δύο τελευταία ματς, αλλά δεν τα πήγαμε καλά στα τελειώματα και σε ορισμένες λεπτομέρειες»,είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ματίας Λεσόρ: Γι’ αυτό τον ήθελε σαν τρελός ο Αταμάν

Και συνέχισε, «Αυτό μάς στέρησε μεγάλα αποτελέσματα. Αλλά αυτό που έκανε η ομάδα είναι ικανοποιητικό, ειδικά με τον λίγο χρόνο που είχαμε να προετοιμαστούμε. Αξίζαμε καλύτερα αποτελέσματα, θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερα σκορ.

Επιθυμία μου είναι να δω τη Μαρσέιγ να συνεχίζει να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή, όπως και στα δύο τελευταία ματς. Θα βελτιωθεί η απόδοσή μας, είμαι σίγουρος.

Όσον αφορά τον Σαρ είχε ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε. Επιμένω μαζί του. Να ξέρετε επίσης ότι το βράδυ και το πρωί πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν άρρωστος κι είχε πυρετό. Κι όμως το βράδυ τα έδωσε όλα», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ