Πέρεθ: «Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την Μπράγκα – Περιμένουμε έναν δυνατό αγώνα»

Πέρεθ: «Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για την Μπράγκα – Περιμένουμε έναν δυνατό αγώνα»

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Μπράγκα, εκπροσώπησε ο Ρούμπεν Πέρεθ, με τον Ισπανό αμυντικό χαφ να τονίζει πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση.

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα παίξει τα… ρέστα του, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπράγκα, με στόχο το «μαγικό» εισιτήριο για τους προνομιούχους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Μαρινάκη κατά Μπαλτάκου για τη διαιτησία – Τον εβγαλε στη… σέντρα- «Εφάρμοσε όσα προβλέπει η Ολιστική Μελέτη, θα μας βρείτε μπροστά σας»

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Ρούμπεν Πέρεθ, με τον Ισπανό αμυντικό χαφ να τονίζει πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ισχυρή παρουσία του κόσμου: «Περισσότερο από το τι θα γίνει έξω από τον αγωνιστικό χώρο, οι σκέψεις μας είναι σε αυτά που θα γίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, θα μας βοηθάει, θα μας στηρίζει και περιμένουμε έναν δυνατό αγώνα».

Για την πρόκριση: «Πριν τον αγώνα γνωρίζαμε πώς παίζει η ομάδα. Οι παίκτες οφείλουμε να παίρνουμε αποφάσεις. Το αποτέλεσμα είναι 2-1, το εκτός έδρας γκολ δεν υπολογίζεται ως διπλό. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα κάνουμε έναν καλό αγώνα».

Για τη σημασία που έχει ο αγώνας για τους παίκτες: «Αν σας έλεγα όχι, μάλλον θα ήταν ψέματα. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για τον σύλλογο, την ιστορία του Παναθηναϊκού, την επιστροφή στα «σαλόνια». Είναι πρόκληση για όλους, στόχος είναι να περάσουμε. Στη Μασσαλία παίξαμε απέναντι σε πολύ έμπειρη ομάδα και μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο. Αυτό θα προσπαθήσουμε και εδώ. Θα είναι αγώνας που θα κρατήσει πολύ. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη».

Για τα δυνατά στοιχεία της Μπράγκα και τους Ισπανούς παίκτες: «Δεν μου αρέσει να κάνω διαχωρισμούς, μπορώ να πω ότι είναι δυνατή ομάδα και έχει εμπειρία στα στημένα. Έχει έμπειρους παίκτες, τους γνωρίζω, δεν σκέφτομαι συγκεκριμένους παίκτες, βλέπω την ομάδα. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι».

Για το αν φανταζόταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο: «Είναι κάτι που εδώ και κάμποσες εβδομάδες το συζητούσαμε. Βέβαια, πιο πριν το βλέπαμε σαν κάτι δύσκολο. Αλλά τα καταφέραμε. Η ομάδα είχε προσθήκες, δυνάμωσε και αν και το έβλεπα δύσκολο, σιγά σιγά βλέπαμε ότι μπορεί να τα καταφέρουμε. Ακόμα και με το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα, μας χωρίζει ένα γκολ. Θα το προσπαθήσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο».

Για το αν θεωρεί πως η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ θα επηρεάσει την Μπράγκα: «Θα υπάρχουν στιγμές που οι αντίπαλοι δεν θα αισθανθούν όπως στην έδρα τους. Αλλά στο γήπεδο παίζουν 11 εναντίον 11. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον αντίπαλο, καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει όπως στη Λεωφόρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ