Παναθηναϊκός: Στόχος η ανατροπή για τον δρόμο προς τ’ αστέρια

Παναθηναϊκός: Στόχος η ανατροπή για τον δρόμο προς τ’ αστέρια

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, με τον κόσμο στο πλευρό του, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ανατροπή που θα τον στείλει στους ομίλους του Champions League έπειτα από 13 χρόνια.

Ραντεβού με την… ιστορία έχει ο Παναθηναϊκός και δεν θέλει να την αφήσει να περιμένει. Οι Πράσινοι παίζουν το μεγαλύτερό τους παιχνίδι την τελευταίας δεκαετία, όντας πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Μπράγκα (29/8, 22:00) για τα πλέι οφ του Champions League.

Στόχος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) στην Πορτογαλία και να επιστρέψουν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια, όταν και είχαν μπει απευθείας ως πρωταθλητές.

Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ, για να στηρίξουν τους παίκτες του «τριφυλλιού» στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν για να επαναφέρουν τον σύλλογο στα… σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει να αντιμετωπίσει μόνο του απουσία του Γιούρι Λοντίγκιν ο οποίος δεν προπονήθηκε, ωστόσο πλην του Ρώσου θα έχει όλους τους υπόλοιπους κανονικά στη διάθεσή του. Ο Παναθηναϊκός είχε προπόνηση στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους:

Μπρινιόλι, Ξενόπουλο, Λίλο, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σιδερά, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ