Ζόρζε: «Δυνατός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Ζόρζε: «Δυνατός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Ως έναν δύσκολα αντίπαλο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια μεγάλη… αποστολή, καθώς καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 κόντρα στην Μπράγκα και να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης: «Mega trade παίρνει τον Αντετοκούνμπο μακριά από το Μιλγουόκι»

Ο προπονητής των Πορτογάλων, Αρτούρ Ζόρζε, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τα καλύτερα λόγια για τους «πράσινους», τονίζοντας πως το τριφύλλι πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως θα αντιμετωπίσουν τον Παλάσιος: «Εμείς κοιτάμε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας θέλει πολύ την πρόκριση. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι».

Για την απόκτηση του Μουτίνιο και το γεγονός ότι ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα: «Τον Zοάο τον φέραμε γιατί θεωρούμε ότι θα μεταδώσει θετική ενέργεια και πολλά στοιχεία από την εμπειρία του. Έχει πνεύμα νικητή και μπορεί να το μεταδώσει στους συμπαίκτες του».

Για το τι έχει πει στους παίκτες του: «Κατά την προετοιμασία τους μίλησα για τα δυνατά μας σημεία. Τους είπα ότι σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τα θετικά στοιχεία του πρώτου ματς».

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Δεν υπάρχει φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα και ένα καλό σύνολο. Αυτό με προβληματίζει. Θα κυνηγήσουμε το γκολ αύριο».,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ