Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πράσινων» για το ματς απέναντι στην Μπράγκα

Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πράσινων» για το ματς απέναντι στην Μπράγκα

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή των παικτών που θα έχει μαζί του στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπράγκα για τα playoffs του UEFA Champions League.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (29/08) παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα με μία τελευταία προπόνηση, η οποία έλαβε χώρα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, όπου θα διεξαχθεί και ο επαναληπτικός αγώνας του ζευγαριού για τα playoffs του UEFA Champions League. Υπενθυμίζουμε στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ηττηθεί με 2-1.

Στην τελευταία προπόνηση δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο, ωστόσο ξανά απών ήταν ο Γιούτι Λοντίγκιν ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήμα και αισίως έμεινε εκτός αποστολής από τον Γιοβάνοβιτς για το αυριανό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: «Ας τους αφήσουμε να δουλέψουν» Vol. 2…

Ο Λοντίγκιν ειναι και ο μοναδικός απ’ όσους έχουν συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του τριφυλλιού που έμεινε εκτός αποστολής ενώ ο Γιοβάνοβιτς έχει πάρει μαζί του και τον Λίλο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Χωρίς απρόοπτα και με μοναδική απουσία τον κλινήρη Γιούρι Λοντίγκιν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό σπουδαίας σημασίας παιχνίδι των play off του Champions League με αντίπαλο τη Μπράγκα. Το Τριφύλλι προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης θα υποδεχθεί την πορτογαλική ομάδα. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σιδεράς, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ