Ετσι «κατεβάζει» τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς

Ετσι «κατεβάζει» τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς

Αυτή είναι η εντεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μπράγκα.

«Τελικός» στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον Παναθηναϊκό. Και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «κατεβάζει» τους «πρασίνους» με δυο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής τοποθέτησε στην ενδεκάδα τους Μπερνάρ – Ιωαννίδη και άφησε στον πάγκο τόσο τον Σπόραρ όσο και τον Τζούρισιτς.

Διαβάστε επίσης: Ο «πύργος» και οι τρεις «αξιωματικοί» στην σκακιέρα του Ιτούδη που πάει για… ματ στους Νεοζηλανδούς

Την εστία του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπράγκα θα υπερασπιστεί ο Μπρινιόλι, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μάγκνουσον και Βαγιαννίδης.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή παίρνουν θέση οι Ρούμπεν, Βιλένα και Μπερνάρ, στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Μαντσίνι, στο δεξί ο Παλάσιος και στην κορυφή της πράσινης επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Με Τζαλό και Όρτα παρατάσσεται η Μπράγκα

Με δύο αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και η Μπράγκα με τους Άλβαρο Τζαλό και Αντρέ Όρτα να αντικαθιστούν τους Πίτσι και Αλ Μουσράτι αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι θα ξεκινήσουν το ματς σε σχηματισμό 4-3-3, με τους: Ματέους – Γκόμες, Φόντε, Ντιακατέ, Μαρίν – Αντρέ Όρτα, Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα – Τζαλό, Μπρούμα, Αμπέλ Ρουίς.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ