Champions League: Στους ομίλους του Αϊντχόφεν και Κοπεγχάγη

Champions League: Στους ομίλους του Αϊντχόφεν και Κοπεγχάγη

Η Αϊντχόφεν επικράτησε με 5-1 της Ρέιντζερς - Στους ομίλους και η Κοπεγχάγη, μετά το 1-1 με την Ρακόβ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοπεγχάγη θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League, ενώ αυτή την φορά η Αϊντχόφεν δεν την… πάτησε όπως πέρυσι με τη Ρέιντζερς και θα βρεθεί στην κλήρωση της Πέμπτης (31/08).

Η PSV έφυγε με θετικό αποτέλεσμα την περασμένη Τρίτη από την Γλασκώβη (2-2) και απόψε, στην 200ή εντός έδρας ευρωπαϊκή της αναμέτρηση (εξαιρουμένου του Ιντερτότο) διέλυσε με 5-1 την δευτεραθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς, παίρνοντας «εκδίκηση» για τον περυσινό της αποκλεισμό και πάλι στα play offs από τους «διαμαρτυρόμενους», όταν και τότε είχε αποσπάσει ισοπαλία στη Γλασκώβη, αλλά ηττήθηκαν στο «Φίλιπς Στάντιον» με 0-1.

Διαβάστε επίσης: Το κλείσιμο του ρόστερ και το πρώτο πιτ στοπ

Η σημερινή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη για την PSV στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις με σκωτσέζικες ομάδες, κατά σύμπτωση και η πρώτη ήταν επί της Ρέιντζερς με 1-0 το Μάρτιο του 2011.

Πέρυσι η Κοπεγχάγη είχε αποκλείσει την Τραμπζονσπόρ, εφέτος με το τελικό 1-1 απέναντι στην πολωνική Ρακόβ, πήρε το «εισιτήριο» για τους ομίλους του CL, μετά το 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Η Ρακόβ ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό της διοργάνωσης και προκρίθηκε διαδοχικά εις βάρος των Φλόρα Ταλίν, Καραμπάχ και Άρη Λεμεσού, ωστόσο, σήμερα στην Δανία δεν έδωσε συνέχεια παρότι δεν ηττήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ