Σοκ στο Μιλάνο: Μαχαιρώθηκε οπαδός της Νιουκάστλ πριν το παιχνίδι με τη Μίλαν

Σοκ στο Μιλάνο: Μαχαιρώθηκε οπαδός της Νιουκάστλ πριν το παιχνίδι με τη Μίλαν

Πανικός επικράτησε στο Μιλάνο το βράδυ της Δευτέρας, αφού οπαδός της Νιουκάστλ δέχθηκε επίθεση και μαχαιρώθηκε, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

Απόψε το βράδυ στο Μιλάνο, η Νιουκάστλ επιστρέφει στα «αστέρια».

Δίνει τον πρώτο της αγώνα μετά από 20 χρόνια στο Champions League κόντρα στη Μίλαν (19:45), με τους οπαδούς της να συρρέουν κατά χιλιάδες στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης: Καζάνι που βράζει η Μαρσέιγ: Ανακοίνωσε την παραίτηση του στους παίκτες ο Μαρθελίνο!

Ενας από αυτούς, 58 χρονών, εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας μαχαιρωμένος σε περιοχή κεντρικά στο Μιλάνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται, σταθερή.

Ο οπαδός των «Καρακάξων» μοιάζει να δέχθηκε επίθεση από 7-8 άτομα και να μαχαιρώθηκε στην πλάτη και στα χέρια, αφού πρώτα τον είχαν ρίξει στο έδαφος.

Ο άτυχος Άγγλος, έχει πλέον κοντά του και την οικογένειά του που μεταβαίνει στο Μιλάνο, για να βρίσκεται δίπλα του, με την αστυνομία να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για κλοπή, καθώς δεν αφαιρέθηκε κάτι από το θύμα.

Από χθες κυκλοφορούν φωτογραφίες που δημοσίευσαν άλλοι οπαδοί της Νιουκάστλ, με ένα αιμόφυρτο άνδρα (πιθανότατα ο 58χρονος), ενώ η συγκεκριμένη είδηση έχει γίνει θέμα συζήτησης και στα αγγλικά ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ