H Αϊντχόφεν παραδίδει μαθήματα ιστορίας με επικό βίντεο για το Champions League (vid)

H Αϊντχόφεν παραδίδει μαθήματα ιστορίας με επικό βίντεο για το Champions League (vid)

H Αϊντχόφεν αντιμετωπίζει απόψε (3/10, 22:00) τη Σεβίλλη και δημοσίευσε ένα μοναδικό βίντεο με την ιστορία της ομάδας στο Champions League... σε μορφή μαθήματος.

Η Αϊντχόφεν επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στους ομίλους του Champions League και απόψε (3/10, 22:00) υποδέχεται τη Σεβίλλη, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, με στόχο να μαζέψει τους πρώτους της βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα γνώρισε βαριά ήττα από την Άρσεναλ με 4-0.

Ο ολλανδικός σύλλογος ανέβασε στα social media ένα εκπληκτικό βίντεο προκειμένου να δείξει στους φίλους της ομάδας την ιστορία τους στη διοργάνωση, τόσο στην εποχή του Chmapions League, όσο και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Διαβάστε επίσης: UEFA Champions League… πράξη δεύτερη

Στο βίντεο που έχει προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού στους οπαδούς της, η Αϊντχόφεν δείχνει έναν δάσκαλο σε σχολείο, να έχει ζωγραφίσει το σήμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον πίνακα και να τους αφηγείται τις κορυφαίες στιγμές των τροπαιούχων του 1988.

Σκηνές από τον Ρομάριο, τον Φαν Νίστελροϊ και τον Ντε Γιονγκ να σκοράρουν με τα χρώματα της ομάδας τους στα αστέρια, κάνουν τους τωρινούς φίλους του ολλανδικού μεγαθηρίου να ονειρεύονται πως θα επαναληφθούν αντίστοιχες στιγμές από τους τωρινούς παίκτες τους.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ