UEFA Champions League… πράξη δεύτερη

UEFA Champions League… πράξη δεύτερη

Το Champions League επιστρέφει απόψε με τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων να περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής στη Νάπολη και ματσάρες σε Μιλάνο και Μάντσεστερ.

H ποδοσφαιρική Ευρώπη φορά τα καλά της απόψε, για την πρώτη πράξη της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Με δύο παιχνίδια στις 19:45 και το κυρίως πρόγραμμα στις 22:00 την Τρίτη (3/10), οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αναμετρήσεις που μπορεί να κρίνουν τον νικητή κάποιου ομίλου, αλλά και να δώσουν σε μεγάλο βαθμό πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Ντέμης για Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς

Το μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στη Νάπολη, ανάμεσα στην αναγεννημένη στα τελευταία παιχνίδια Νάπολι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει στο τέλος τα πρώτα τους παιχνίδια και τον νικητή να αποκτά τεράστιο προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο. Στο Βερολίνο, οι φίλοι της Ουνιόν θα ακούσουν για πρώτη φορά στο γήπεδό τους τον ύμνο του Champions League, στο παιχνίδι κόντρα στη Μπράγκα που μπορεί να δώσει προβάδισμα για την τρίτη θέση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τη Γαλατασαράι, με στόχο την πρώτη της νίκη στον όμιλο, καθώς σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος των Τούρκων, θα πάρουν σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση και για τον ίδιο όμιλο η Μπάγερν Μονάχου θα ταξιδέψει στην Κοπεγχάγη, για να πάρει το διπλό και να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση της πρωτιάς.

Η Ίντερ, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες σε εξαιρετική κατάσταση μετά τα 4 γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαλερνιτάνα το Σάββατο, υποδέχεται τη Μπενφίκα που έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Πόρτο για το πρωτάθλημα. Για τον ίδιο όμιλο η πρωτοπόρος Σάλτσμπουργκ φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και με νίκη, θα έχει ισχυρό προβάδισμα για να προκριθεί στα νοκ-άουτ.

Για τον δεύτερο όμιλο, η Λανς θα υποδεχθεί την αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις Άρσεναλ, ενώ σε ένα άκρως αμφίρροπο ματς η Αϊντχόφεν θα αντιμετωπίσει στην Ολλανδία τη Σεβίλλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης: 

Α’ όμιλος

Κοπεγχάγη – Μπάγερν Μονάχου (22:00, COSMOTE SPORT 7)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατάσαραϊ (22:00, COSMOTE SPORT 3)

Β’ όμιλος

Λανς – Άρσεναλ (22:00, COSMOTE SPORT 8)
Αϊντχόφεν – Σεβίλλη (22:00, COSMOTE SPORT 9)

Γ’ όμιλος

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα (19:45, COMSOTE SPORT 4)
Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, COSMOTE SPORT 2)

Δ’ όμιλος

Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ (19:45, COSMOTE SPORT 5)
Ίντερ – Μπενφίκα (22:00, COSMOTE SPORT 6)

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ