Μπρούμα: Η αδυναμία του Φορτούνη και του Μαρτίνς κάνει θραύση στο Champions League (vids)

Μπρούμα: Η αδυναμία του Φορτούνη και του Μαρτίνς κάνει θραύση στο Champions League (vids)

Ο Μπρούμα τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League με τη φανέλα της Μπράγκα, που στοχεύει σε πρόκριση.

Ο Μπρούμα φαίνεται πως στη Μπράγκα έχει βρει ξανά την όρεξή του για το ποδόσφαιρο, με τις εμφανίσεις του στο Champions League να τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει σκοράρει στα 3 τελευταία παιχνίδια της Μπράγκα στη διοργάνωση (στα playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκo και στους ομίλους κόντρα σε Νάπολι και Ουνιόν Βερολίνου στις πρώτες δύο αγωνιστικές).

Διαβάστε επίσης: Oριστικό: Νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου

Ο Μπρούμα στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει 1 γκολ σε 6 αγώνες κόντρα στην Τσάβες και στο Champions League, σε προκριματικά και στον όμιλο είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 5 γκολ και 2 ασίστ σε 6 παιχνίδια.

Με το γκολ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό στο 83΄είχε σφραγίσει την πρόκριση της Μπράγκα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά, μετά από 13 χρόνια.

Απέναντι στη Νάπολι στην πρεμιέρα των ομίλων πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του, έχοντας ισοφαρίσει προσωρινά, πριν πάρει το διπλό η ιταλική ομάδα με 1-2.

Με το παιχνίδι κόντρα στην Ουνιόν έφτασε τις 33 συμμετοχές με την ομάδα της Πορτογαλίας, όσες ακριβώς είχε και στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήρθε στον Πειραιά δανεικός από την Αϊντχόφεν το καλοκαίρι του 2020, μετά από μεγάλη επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, να τον φέρει στην ομάδα του και σε 33 παιχνίδια σημείωσε 9 γκολ, βγάζοντας ακόμη 3 ασίστ.

Με τον Κώστα Φορτούνη εκείνη τη χρονιά είχαν δέσει αρκετά καλά, με την ταχύτητα του Μπρούμα να αποδεικνύεται αρκετά καθοριστική για τη συνεργασία μεταξύ των δύο μεσοεπιθετικών.

Ο Μπρούμα με τη φανέλα της Μπράγκα, έχει τα καλύτερα νούμερα που είχε σε οποιαδήποτε ομάδα, (10 γκολ και 8 ασίστ σε 33 παιχνίδια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ