Ρονάλντο : «Η Λίβερπουλ μου θυμίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν τρία χρόνια»

Ρονάλντο : «Η Λίβερπουλ μου θυμίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν τρία χρόνια»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για το ενδεχόμενο να κατακτήσει για πέμπτη φορά το Champions League και το σεβασμό που πρέπει να δείξει η ομάδα του στη Λίβερπουλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε μήνυμα επαγρύπνησης μιλώντας στα ισπανικά ΜΜΕ, στο πλαίσιο της ανοιχτής προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης πριν τον τελικό στον Κίεβο το βράδυ του Σαββάτου (26/05, 21:45).

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε για το ενδεχόμενο να κατακτήσει για πέμπτη φορά το Champions League, το αν έχει κάποια αγαπημένη στιγμή στη διοργάνωση, το σεβασμό που πρέπει να δείξει η ομάδα του στη Λίβερπουλ και το αν η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, λόγω της αντιπαλότητας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την προσεχή αντίπαλό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδεχόμενο να σηκώσει το τρόπαιο για πέμπτη φορά: «Θα ήταν μια ιστορική στιγμή. Είμαστε ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της ομάδας. Είδα τι συνέβη στη διάρκεια της εβδομάδας. Δεν έχουμε αντιληφθεί ότι μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Και αυτό είναι καλό, γιατί έτσι συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Οπότε, αργότερα, αν όλα πάνε καλά, ας μιλήσουμε για την ιστορία. Είμαι αισιόδοξος, νιώθω καλά, νιώθω ότι οι συμπαίκτες μου είναι καλά. Αν κερδίσω το πέμπτο θα είναι ιδανικό».

Για την κορυφαία στιγμή του στη διοργάνωση: «Το Champions League είναι ιδιαίτερο. Λατρεύω το να αγωνίζομαι σε αυτή τη διοργάνωση. Πάντα ζούμε ξεχωριστές στιγμές, είναι σπουδαία ματς. Με την Παρί, με τη Γιουβέντους… Πρέπει να παίζεις κόντρα στους καλύτερους. Φυσικά, θέλετε να σας πω ότι η κορυφαία στιγμή μου ήταν το ψαλιδάκι (σ.σ. κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο), αλλά σε αυτήν την ομάδα πάντα έχεις ξεχωριστές στιγμές. Πέρυσι συνέβη το ίδιο, όταν σκόραρα τρεις φορές. Πάντα κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει σε αυτή τη διοργάνωση. Περάσαμε τη Γιουβέντους με το ψαλιδάκι, αλλά μην ξεχνάτε τη φάση των ομίλων στην οποία ξεκίνησαν όλα».

Για το αν το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο λόγω της αντιπαλότητας της Λίβερπουλ με την πρώην ομάδα του, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Οι τελικοί είναι πάντα ιδιαίτεροι. Θα προτιμούσα να αντιμετωπίζαμε τη Γιουνάιτεντ. Πρέπει να σεβαστούμε τη Λίβερπουλ πολύ. Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο. Έχει πετύχει πολλά για να βρίσκεται εκεί. Μου θυμίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν τρία με τέσσερα χρόνια. Οι τρεις που αγωνίζονται μπροστά είναι πολύ γρήγοροι. Είναι δυνατοί στην επίθεση, τους σέβομαι. Αλλά η Ρεάλ είναι καλύτερη. Πρέπει να παίξουμε στο δικό μα επίπεδο, αλλά πρέπει και να σεβαστούμε τον αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ