Τσάβι: «Τραυματισμοί και Clasico δεν είναι δικαιολογίες για τη Μπαρτσελόνα»

Τσάβι: «Τραυματισμοί και Clasico δεν είναι δικαιολογίες για τη Μπαρτσελόνα»

Δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Τσάβι ενόψει Σαχτάρ όπου η Μπαρτσελόνα θέλει ακόμη μία νίκη.

Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους τραυματισμούς παικτών της και τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως δικαιολογίες, για μια κακή απόδοση στην αυριανή αναμέτρηση στο Champions League με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, προειδοποίησε σήμερα (24/10) ο Τσάβι.

Οι Καταλανοί βρίσκονται στην κορυφή του 8ου ομίλου του Champions League με έξι βαθμούς αφού κέρδισαν τα δύο πρώτα παιχνίδια της χωρίς να δεχτούν γκολ. Η Πόρτο είναι δεύτερη με τρεις βαθμούς, μπροστά από την τρίτη Σαχτάρ λόγω διαφοράς τερμάτων, ενώ τελευταία είναι η Αντβέρπ χωρίς βαθμό.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από το ΝΒΑ για τον Παναθηναϊκό: «Στο στόχαστρο ο Μπάρτον» (vids)

Ο Τσάβι είπε ότι η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σαχτάρ είναι ζωτικής σημασίας: «Οι τρεις βαθμοί αύριο εναντίον της Σαχτάρ είναι βασικοί για τον στόχο μας. Αυτό είναι το Champions League, η μεγαλύτερη διοργάνωση που υπάρχει για συλλόγους και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε εννέα βαθμούς. Δεν χρειάζεται να πάρω το μυαλό κανενός από τον αγώνα του Σαββάτου με τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί το Champions League σε κάνει να συγκεντρωθείς και να ενεργοποιηθείς. Η Σαχτάρ είναι μια δυναμική ομάδα, δυνατή και νομίζω ότι μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν μπορούμε να χάνουμε την εστίασή μας»,τόνισε.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τραυματισμούς αρκετών ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ζιλ Κούντε, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Πέδρι: «Παραμένω αισιόδοξος ότι κάποιοι από αυτούς θα παίξουν στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Ρεάλ», είπε ο Τσάβι. «Έχουμε πολλούς παίκτες εκτός, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει. Το στυλ δεν θα αλλάξει καθόλου.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ