Ο Καρεμπέ σε μια 8άδα… βασιλικότερη της Βασίλισσας!

Ο Καρεμπέ σε μια 8άδα… βασιλικότερη της Βασίλισσας!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει αύριο τη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League που θα γίνει στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου, event που στάθηκε αφορμή για ένα… βασιλικό reunion.

Ο τελικός Champions League είναι η σημαντικότερη ποδοσφαιρική αναμέτρηση κάθε χρονιά σε επίπεδο συλλόγων. Ο καθένας από όσους ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτου περιουσίας ή επαγγέλματος θα ήθελε να βρίσκονταν στο κορυφαίο αυτό ραντεβού.

Πόσο μάλλον οι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και έχουν κατακτήσει την «κούπα με τα αυτιά». Πολλές φορές λοιπόν οι αναμετρήσεις αυτές είναι αφορμή για να βρεθούν μαζί μετά από χρόνια, ποδοσφαιρικές παρέες που έχουν γράψει Ιστορία και μας έχουν χαρίσει απίστευτες αναμνήσεις.

Κάτι τέτοιο έγινε και στο Κίεβο, όπου συγκεντρώθηκε και φωτογραφήθηκε μια εκλεκτή ομάδα παικτών που φόρεσαν τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης και πανηγύρισαν μαζί της ένα Champions League. Ο Φέλιξ Αρμπελόα, ανέβασε στο προφίλ του στο twitter μια φωτογραφία μαζί με τους Ρομπέρτο Κάρλος, Ραούλ, Ζινεντίν Ζιντάν, Μίτσελ Σαλγάδο, Κλοντ Μακελελέ, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς και φυσικά, Κριστιάν Καρεμπέ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ