Τέρζιτς: «Αν θέλουμε να προκριθούμε στα νοκ άουτ πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας»

Τέρζιτς: «Αν θέλουμε να προκριθούμε στα νοκ άουτ πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας»

Ο Έντιν Τέρζιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ κόντρα στη Νιουκάστλ.

«Θα πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους πριν από δύο εβδομάδες», προειδοποίησε ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ Έντιν Τέρζιτς ενόψει της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ (19:45) στο «Βεστφάλεν» για την 4η αγωνιστική στο Champions League.

Η Ντόρτμουντ κέρδισε (1-0) πριν από δύο εβδομάδες στο γήπεδο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» στο Νιούκαστλ, με γκολ του Φέλιξ Νμέτσα.

Έκτοτε, η Μπορούσια προκρίθηκε στη «φάση των 16» του γερμανικού Κυπέλλου, αλλά ήρθε ισόπαλη στη Φρανκφούρτη με την Άϊντραχτ (3-3) και γνώρισε συντριβή κόντρα στην Μπάγερν (4-0) το Σάββατο.
Παράλληλα, η Νιούκαστλ εντυπωσίασε με επιτυχίες κόντρα στην Άρσεναλ (1-0) στην Premier League και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-0) στο League Cup.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειαζόμαστε προειδοποίηση, γιατί γνωρίζουμε την ποιότητα της Νιούκαστλ. Ξέρουμε ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους πριν από δύο εβδομάδες εναντίον μας», είπε ο Τέρζιτς.

«Θα πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δεν είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους πριν από δύο εβδομάδες. Εάν είναι καλύτεροι, τότε θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι», επέμεινε ο προπονητής της Ντόρτμουντ και πρόσθεσε:

«Αν θέλουμε να προκριθούμε στην νοκ άουτ φάση, πρέπει να κερδίσουμε τους εντός έδρας αγώνες μας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να χρησιμοποιήσουμε την ευκαιρία μας να κερδίσουμε εντός έδρας αύριο και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά σε αυτόν τον όμιλο. Πρέπει να αποδώσουμε εξίσου καλά με πριν από δεκατέσσερις ημέρες, αλλά να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στους χώρους που μας προσφέρουν»

Αβέβαιη είναι η συμμετοχή του Εμρέ Τσαν, ο οποίος δεν μπόρεσε να προπονηθεί από το ματς στην Αγγλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ