Άιντραχτ – Ντόρτμουντ 3-3: Ματσάρα χωρίς νικητή στην Φρανκφούρτη

Άιντραχτ – Ντόρτμουντ 3-3: Ματσάρα χωρίς νικητή στην Φρανκφούρτη

Τρομερό ματς χωρίς νικητή αναμέσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Ντόρτμουντ για την 9η αγωνιστική της Bundesliga.

Γκολ και θέαμα μας προσέφερε το ματς στη Φρανκφούρτη μεταξύ της τοπικής Αϊντραχτ και της Ντόρτμουντ (3-3), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League έδειξε πολύ καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Διπλό σοκ για τον Ολυμπιακό!

Η Άιντραχτ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γρήγορα γκολ του Μαρμούς (8′ πεν. και 24′), αλλά η Μπορούσια αντέδρασε και ισοφάρισε με τους Σάμπιτσερ (45′) και Μουκοκό (54′).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ξανά με τον Τσαϊμπί (68′), η Ντόρτμουντ όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπραντ στο 82ο λεπτό. Η ομάδα της Φρανκφούρτης αγωνίστηκε με τους: Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Μπούτα, Σκίρι, Λάρσον, Μαξ, Τσαϊμπί, Κνάουφ και Μαρμούς. Οι 11 της Ντόρτμουντ ήταν οι: Κόμπελ, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Βολφ, Μπενσεμπαινί, Οζκάν, Ζάμπιτσερ, Ρόις, Μάλεν, Ρέινα και Φούλκρουγκ.

Με την ισοπαλία αυτή οι Βεστφαλοί έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς παρέα με την Μπάγερν Μονάχου και την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ