Ζιρού: «Περήφανος για το ρεκόρ, είναι καλό για εμένα και για την ομάδα»

Ζιρού: «Περήφανος για το ρεκόρ, είναι καλό για εμένα και για την ομάδα»

Ο Ολιβιέ Ζιρού, μίλησε γαλλικό μέσο, μετά την νίκη της Μίλαν επί της Παρί, με 2-1, για τους ομίλους του Champions League.

Η Μίλαν πήρε την… εκδίκησή της για την ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, επικρατώντας της γαλλικής ομάδας με 2-1 για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ολίβιέ Ζιρού, σκόραρε ξανά χτες (7/11), με τη φανέλα της Μίλαν και ήταν καθοριστικός στη νίκη των «ροσονέρι», επί της Παρί Σεν Ζερμεν με 2-1, αποτέλεσμα που την βάζει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης. Από ασίστ του Ερναντές, ο Γάλλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 50′ με κεφαλιά και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του

Διαβάστε επίσης: Στο κόλπο με μεγάλη ανατροπή επί της Παρί η Μίλαν (2-1) – Παρέα στους «16» Σίτι (3-0) και Λειψία (1-2)

Ο Γάλλος στράικερ, έχει βρει την… Ιθάκη του στο Μιλάνο και αυτό φαίνεται, καθώς δηλώνει πάντα παρών, στις κρίσιμες στιγμές που οι Μιλανέζοι τον χρειάζονται, τόσο εντός, όσο και εκτός Ιταλίας.

Μιλώντας στο μικρόφωνο του «Canal +», ο έμπειρος επιθετικός, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Το συναίσθημα είναι απίστευτο εδώ στο Σαν Σίρο για έναν αγώνα Champions League. Οι οπαδοί μας… έσπρωχναν σε όλο το ματς. Είμαι υπερήφανος για το ρεκόρ. Ο Ερνάντεζ έκανε μία σέντρα βαθιά στο δεύτερο δοκάρι, όπως μου αρέσει. Εγώ έπρεπε να εκμεταλλευθώ το σωστό timing. Είναι καλό για εμένα και καλό για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ