Εμπαπέ: «Πρέπει να αντιδράσουμε με την Νιουκάστλ»

Εμπαπέ: «Πρέπει να αντιδράσουμε με την Νιουκάστλ»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ήταν προβληματισμένος μετά την ήττα από την Μίλαν, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Προβληματισμό προκάλεσε στον Κιλιάν Εμπαπέ, η εκτός έδρας ήττα από την Μίλαν με 2-1 για το Champions League και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του προηγήθηκε νωρίς στο σκορ.

Στο ντέρμπι του 6ου ομίλου ο Σκρίνιαρ με κεφαλιά στο 9′ έκανε το 1-0 για την Παρί και πανηγύρισε έξαλλα ως πρώην «νερατζούρι», αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ καθώς στο 12′ ο Λεάο με τρομερό γυριστό έκανε το 1-1. Στο 27′ ο Ντεμπελέ σημάδεψε το δοκάρι και στην κόντρα ο Ζιρού έχασε απίθανη ευκαιρία για τη Μίλαν.

Διαβάστε επίσης: Η Ελλάδα μπορεί να στείλει εκπρόσωπο στο νέο Champions League χωρίς προκριματικά (pic)

Από ασίστ του Ερναντές όμως ο Γάλλος έκανε το 2-1 στο 50′ με κεφαλιά και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του αφού μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τίποτα. Η Παρί πίεσε για την ισοφάριση, είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Λι, αλλά δεν απέφευγε την ήττα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμπαπέ:

«Είναι μια δεύτερη εκτός έδρας ήττα, δεν είναι ποτέ εύκολο όταν χάνεις. Είμαστε απογοητευμένοι, μας έλειψαν πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε ν’ αντιδράσουμε ενάντια στην Νιούκαστλ εντός έδρας. Δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να βάλουμε όλα τα συστατικά για να νικήσουμε και να πετύχουμε το δεύτερο γκολ, αλλά σκόραραν πριν από εμάς. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε ν’ αντιδράσουμε, αλλά ήταν πάρα πολύ αργά, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και… πήγαμε σπίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ