Ράμος : Μισό εκατομμύριο φίλαθλοι ζητούν την τιμωρία του

Ράμος : Μισό εκατομμύριο φίλαθλοι ζητούν την τιμωρία του

Μισό εκατομμύριο άνθρωποι υπέγραψαν μια ηλεκτρονική αναφορά ζητώντας από τη ΟΥΕΦΑ να τιμωρήσει τον Σέρχιο Ράμος για «σκόπιμη βλάβη» στον Μοχάμεντ Σαλάχ, στον τελικό του Champions League!

Το μαρκάρισμα του Ράμος στον Σαλάχ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που οδήγησε στον τραυματισμού του Αιγύπτιου άσου της Λίβερπουλ σήκωσε μεγάλη συζήτηση.

Μισό εκατομμύριο φίλαθλοι όμως δεν έμειναν στην κουβέντα αλλά υπέγραψαν μια ηλεκτρονική αναφορά προς την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ με την οποία ζητούν την τιμωρία του αρχηγού της Ρεάλ για σκόπιμη βλάβη στον Σαλάχ!

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια του πρώτου ημχρόνου ο Ράμος έριξε τον Σαλάχ στο έδαφος, έχοντας «κλειδώσει» το χέρι του αντιπάλου του, που τραυματίστηκε στον ώμο.

Η φάση συνέβη στο 25ο λεπτό, ο Αφρικανός φορ προσπάθησε να συνεχίσει αλλά αντικαταστάθηκε έξι λεπτά αργότερα. Η αιγυπτιακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι του 26χρονου άσου στον ώμο, ομως ακόμη δεν μπορούν να σιγουριά να πουν πότε θα είναι σε θέση να παίξει και πάλι. Με αποτέλεσμα να είναι ανοικτό ακόμη αν θα προλάβει το Μουντιάλ που ξεκινά στις 14 Ιουνίου στη Ρωσία.

Ο ίδιος ο Σαλάχ πάντως σε μήνυμα του τις προηγούμενες μέρες είχε δηλώσει αισιόδοξος πως θα είναι στα γήπεδα της Ρωσίας για να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ