Παίζει τα ρέστα της η Γιουνάιτεντ – Μάχες σε Κοπεγχάγη και Νάπολη

Παίζει τα ρέστα της η Γιουνάιτεντ – Μάχες σε Κοπεγχάγη και Νάπολη

Πέφτει απόψε η αυλαία των ομίλων του Champions League στους πρώτους τέσσερις ομίλους της διοργάνωσης, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον όμιλο της Γιουνάιτεντ.

Πέφτει απόψε η αυλαία των ομίλων του Champions League στους πρώτους τέσσερις ομίλους της διοργάνωσης, με τα περισσότερα εισιτήρια για την επόμενη φάση, αλλά και τα νοκ-άουτ του Europa League να έχουν ήδη δοθεί ήδη, με ελάχιστα να απομένουν να βρουν αποδέκτη από τα σημερινά παιχνίδια.

Ολο το ενδιαφέρον στρέφεται στον 1ο όμιλο, εκεί που Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κοπεγχάγη και Γαλατάσαραϊ, μπορούν να καταλήξουν καταταγούν σε οποιαδήποτε θέση από τη δεύτερη μέχρι την τέταρτη. Στο «Ολντ Τράφορντ», η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου με μοναδικό στόχο τη νίκη, για να διατηρήσει κάποιες ελπίδες ζωντανές για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Χαμός και στην Τουρκία: Αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας όλα τα πρωταθλήματα, μετά τη γροθιά του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού σε διαιτητή

Στη Γιουνάιτεντ δεν αρκεί απλά να κερδίσει η ίδια την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και να έρθει ισοπαλία το παιχνίδι ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Γαλατάσαραϊ, εκεί οπού Δανοί και Τούρκοι παλεύουν για την πρόκριση. Οι Τούρκοι θέλουν μόνο νίκη και να μην κερδίσει η Γιουνάιτεντ, ενώ η Κοπεγχάγη βολεύεται για να πάρει τη δεύτερη θέση και με ισοπαλία κόντρα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, αρκεί να μην κερδίσει, η ομάδα του Τεν Χαγκ τους «Βαυαρούς».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου (22:00)
Κοπεγχάγη – Γαλατάσαραϊ (22:00)

Στον 2ο όμιλο η πρόκριση έχει ξεκαθαρίσει ήδη με Άρσεναλ και Αϊντχόφεν, να έχουν πάρει την πρώτες δύο θέσεις, ενώ όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Λανς – Σεβίλλη, εκεί οπού η γαλλική ομάδα με νίκη ή ισοπαλία θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League, ενώ η Σεβίλλη ψάχνει μόνο το διπλό, για να συνεχίσει το ταξίδι της στην αγαπημένη της διοργάνωση…

Αϊντχόφεν – Άρσεναλ (19:45)
Λανς – Σεβίλλη (19:45)

Στον 3 όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει την πρώτη θέση και παίζει στο Βερολίνο με την Ουνιόν σε παιχνίδι, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ η Νάπολι υποδέχεται την Μπράγκα και βολεύεται ουσιαστικά με τρία αποτελέσματα για να πάρει τη δεύτερη θέση, καθώς προκρίνεται με νίκη, ισοπαλία, αλλά ακόμη και με ήττα με 2-1 είτε με μικρότερο σκορ, καθώς την 1η αγωνιστική είχε επικρατήσει στην Πορτογαλία με 2-1.

Ουνιόν Βερολίνου – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Νάπολι – Μπράγκα (22:00)

Στον 4ο όμιλο Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ίντερ έχουν ήδη προκριθεί και παίζουν μεταξύ τους για την πρωτιά στον όμιλο, με τους Ισπανούς να βολεύονται και με την ισοπαλία, καθώς έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων, ενώ η Μπενφίκα θα κυνηγήσει νίκη με διαφορά τριών γκολ κόντρα στην Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, οι Αυστριακοί θα είναι αυτοί που θα πάρουν την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Europa League.

Ίντερ – Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00)
Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα (22:00)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ