Πιόλι: «Η Μίλαν δεν έχει κερδίσει ποτέ το Europa League, θα δώσουμε το 100%»

Πιόλι: «Η Μίλαν δεν έχει κερδίσει ποτέ το Europa League, θα δώσουμε το 100%»

Ο Στέφανο Πιόλι, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»

Η Μίλαν κατάφερε να «σώσει την ευρωπαϊκή παρτίδα» στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Champions League, καθώς με την εκτός έδρας νίκη επί της Νιουκάστλ με 2-1 (και μάλιστα με ανατροπή), εξασφάλισε την συμμετοχή της στην συνέχεια του Europa League.

Οι «Μιλανέζοι» αν και στο μεγαλύτερο διάστημα της βραδιάς βρίσκονταν εκτός Ευρώπης, καθώς η Νιούκαστλ είχε το προβάδισμα πρόκρισης (στο Champions League πριν την ισοφάριση της Παρί), με γκολ του Ζοέλινγκτον στο 33′, πέτυχε εκπληκτική ανατροπή με τους Πούλισιτς στ0 59′ και Τσουκμουέζε στο 84′, για να «κλέψει» μέσα από τα χέρια των Άγγλων, με το τελικό 1-2, την 3η θέση και την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Τελικά το «Καραϊσκάκης» ήταν το πρόβλημα: 800 οπαδοί της Χάιφα στη Λεωφόρο, όταν σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες του Ισραήλ παίζουν «κεκλεισμένων»

Αναφερόμενος σ΄αυτήν την εξέλιξη, ο προπονητής των «ροσονέρι», Στέφανο Πιόλι, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»:

«Υπάρχει μία λύπη. Φυσικά, το Europa League είναι μια σημαντική διοργάνωση, η Μίλαν δεν την έχει κερδίσει ποτέ και θα δώσουμε το 100%, όπως πάντα. Ας βγούμε εκεί έξω και ας το κατακτήσουμε. Το πιστέψαμε, αυτό είναι όλο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ