Η Πόρτο πουλά τα δίχτυα και τα σημαιάκια από την ιστορική πεντάρα κόντρα στη Σαχτάρ (pic)

Η Πόρτο πουλά τα δίχτυα και τα σημαιάκια από την ιστορική πεντάρα κόντρα στη Σαχτάρ (pic)

H Πόρτο αποφάσισε να βγάλει προς πώληση τα δίχτυα, αλλά και τα σημαιάκια του αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε παιχνίδι που επικράτησε με εντυπωσιακό 5-3.

Η Πόρτο στο τελευταίο παιχνίδι της ιστορίας των ομίλων του Champions League κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 5-3 της Σαχτάρ Ντόνετσκ και με αυτή τη νίκη πήρε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι ιθύνοντες των «Δράκων», πήραν την πρωτοβουλία, να δώσουν την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας τους να θυμούνται για πάντα αυτό το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Champions League στο «Ντραγκάο», βγάζοντας στο σφυρί κομμάτια του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: «Ο Πέδρο Άλβες συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Μιγκέλ Κρέσπο για τον Ολυμπιακό»

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Πόρτο αποφάσισαν να πουλήσουν τα δίχτυα, αλλά και τα σημαιάκια του κόρνερ που χρησιμοποιήθηκαν στο ματς με την ουκρανική ομάδα.

Στο επίσημο διαδικτυακό κατάστημα της Πόρτο τα δίχτυα πωλούνται για 990 ευρώ, ενώ τα σημαιάκια για 382.50 ευρώ, τιμές που δεν τα κάνουν εύκολα για τον απλό φίλαθλο, ωστόσο δίνει την ευκαιρία σε κάποιους να αποκτήσουν ένα κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ