«Ο Πέδρο Άλβες συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Μιγκέλ Κρέσπο για τον Ολυμπιακό»

«Ο Πέδρο Άλβες συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Μιγκέλ Κρέσπο για τον Ολυμπιακό»

Στην Τουρκία αποκαλύπτουν ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Μιγκέλ Κρέσπο στην Αθήνα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην Ελλάδα.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει, ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτά τα «ραντάρ» του στην αγορά, με τα σενάρια να έχουν ήδη ξεκινήσει στο εξωτερικό. Η έλευση του Πέδρο Άλβες στη θέση του αθλητικού διευθυντή έχει σημάνει… εξελίξεις με τα ΜΜΕ στην Τουρκία να εμπλέκουν τους Πειραιώτες με την περίπτωση του Μιγκέλ Κρέσπο.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο μέσο της Φενέρμπαχτσε και μάλιστα γίνονται αναφορές και για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Πέδρο Άλβες συναντήθηκε στην Αθήνα με τους εκπροσώπους του 27χρονου μέσου προκειμένου να συζητήσουν για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Κρέσπο δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο στην Κωνσταντινούπολη και δεν αποκλείεται η Φενέρ να προχωρήσει στην παραχώρηση του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέδρο Άλβες γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, από το κοινό τους πέρασμα στην Εστορίλ το 2021.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν φέρεται να είναι η μια από τις ομάδες που έχει έρθει σε επικοινωνία η πλευρά του παίκτη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η παραμικρή συμφωνία, αφού πρέπει να δώσει και τη συγκατάθεση της η Φενέρ. Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν ότι ο Πέδρο Άλβες και ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα ήθελαν τον Κρέσπο στον Ολυμπιακό, όμως η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή.

Ο 26χρονος Πορτογάλος χαφ ανήκει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης από το καλοκαίρι του 2021 έχοντας γράψει 77 συμμετοχές με 5 γκολ και 7 ασίστ. προηγήθηκαν 60 συμμετοχές με 9 γκολ και 5 συμμετοχές με τη φανέλα της Εστορίλ από την οποία τον απέκτησε η Φενερμπαχτσέ.

Φέτος ο Κρέσπο έχει παίξει σε 15 παιχνίδια και έχει 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τον τούρκικο σύλλογο και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Είναι κλασικός αμυντικός μέσος, όμως μπορεί να παίξει και ως 8αρι και γενικότερα πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ