Λίβερπουλ : «Πόλεμος» Ισπανών και Άγγλων για τον Κάριους

Λίβερπουλ : «Πόλεμος» Ισπανών και Άγγλων για τον Κάριους

Δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ χρηματοδοτούν το νοσοκομείο που έβγαλε τη διάγνωση για τη διάσειση του Κάριους.

«Πόλεμος» μεταξύ Ισπανών και Άγγλων έχει ξεσπάσει με αφορμή τη διάγνωση για διάσειση του Λόρις Κάριους στον τελικό του Champions League, μετά το χτύπημα του Σέρχιο Ράμος στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Σήμερα (6/6) η ηλεκτρονική σελίδα της ισπανικής εφημερίδας Αs, στο πρώτο της θέμα αναφέρει:

«Το ιατρικό κομμάτι για την αναταραχή του Λόρις Κάριους έχει μια εξήγηση πέρα από την ιατρική: τη νομισματική. Το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης (MGH), το οποίο ήταν υπεύθυνο για την αξιολόγηση, λαμβάνει χρήματα από το Ίδρυμα Red Sox της Βοστώνης. Η ομάδα Major League Baseball (MLB) είναι μέλος της ίδιας ομάδας ιδιοκτητών όπως η Λίβερπουλ, του συλλόγου του Λόρις Κάριους».

Η Fenway Sports Group (FSG) είναι μια κοινοπραξία στην οποία ανήκει η Λίβερπουλ από τις 6 Οκτωβρίου 2010. Ο επιχειρηματικός όμιλος έχει αναπτύξει σταδιακά μεγάλες επιχειρήσεις στη Μασαχουσέτη με την απόκτηση των Boston Globe και την αλυσίδα New England Sports Ventures (NESN).

Το νοσοκομείο στη Βοστώνη είναι μέρος της ομάδας Partners HealthCare (PHC). Η κλινική συνδέεται άμεσα με το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου ο πρόεδρος της PHC, Ντέιβιντ Τορτσιάνα, είναι ένας από τους ιδιοκτήτες Fenway Sports Group. Αυτός μαζί με τον Τζον Ανρί (ο άλλος ιδιοκτήτης της FSG), αναφέρονται από το Boston Magazine ως δύο από τους 21 πιο ισχυρούς ανθρώπους στον χρηματοπιστωτικό τομέα της πόλης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα redsox.com, το Boston Team Foundation δημιούργησε έναν ειδικό δεσμό με το νοσοκομείο που πραγματοποίησε την εκτίμηση του Λόρις Κάριους. Το 2009, και οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν ένα ειδικό πρόγραμμα υποστήριξης βετεράνων πολέμου (δωρεάν ιατρική υπηρεσία κ.α.). Επίσης θα αυξήσουν το ποσό των χρημάτων που πηγαίνει στην έρευνα, ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του MGH.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ