Λουίς Ενρίκε: «Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ένταση με το Champions League. Δεν πρέπει…»

Λουίς Ενρίκε: «Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ένταση με το Champions League. Δεν πρέπει…»

Ο Λουίς Ενρίκε, σε δηλώσεις του, ζητά ηρεμία, τέσσερις ημέρες πριν διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Champions League ανάμεσα σε Παρί και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Λίγο μετά την νίκη επί της Λιλ με 3-1 για το σαμπιονά, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, ζητά ηρεμία, καθώς σε τέσσερις ημέρες θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας για τους «16» του Champions League, με αντίπαλο την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ένταση σχετικά με το Champions League. Δεν πρέπει να έχουμε ένταση, αλλά να παίζουμε τους αγώνες με ανταγωνιστικότητα και να απολαμβάνουμε αυτήν την διοργάνωση», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Τα 180 λεπτά του Κάρμο και ο… Γκιγιέρμε του 2024 (pic, vid)

Ενώ πρόσθεσε: «Έχουν περάσει δύο εβδομάδες που μιλάμε μόνο για το Champions League στην τηλεόραση! Ηρεμήστε, χαλαρώστε! Η ομάδα θα είναι τέλεια, είναι προετοιμασμένη, θα το απολαύσουμε. Με την Λιλ είχαμε έναν ολοκληρωμένο αγώνα, που έμοιαζε λίγο με τον αγώνα με την Μπρεστ για το Κύπελλο.

Και αυτός ο αγώνας με τη Λιλ μοιάζει με αυτόν που μας περιμένει απέναντι στη Ρεάλ, οπότε μας επέτρεψε να προετοιμασθούμε πολύ καλά. Για την 11άδα αποφασίζω την ημέρα του αγώνα, μετά την τελευταία προπόνηση. Αρα, δεν ξέρω ποιος θα παίξει με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Μπαπέ είναι καλά σωματικά, αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Εάν ήταν τελικός, θα έπαιζε, την Τετάρτη θα είναι 100% χωρίς αμφιβολία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ