Κελαϊφί: «Η Παρί αποχωρεί από Παρκ ντε Πρενς»

Κελαϊφί: «Η Παρί αποχωρεί από Παρκ ντε Πρενς»

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το «Παρκ ντε Πρενς» καθώς οι διαπραγματεύσεις του Κελαϊφί με τον Δήμο του Παρισιού για την αγορά του γηπέδου «ναυάγησαν»

«Αντίο» στο «Παρκ ντε Πρενς» λέει η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από 50 χρόνια! Το στάδιο της γαλλικής πρωτεύουσας αποτέλεσε το «σπίτι» των Παριζιάνων τα τελευταία 50 χρόνια, από το 1974 κι έπειτα, ωστόσο, όπως φαίνεται, οι πρωταθλητές Γαλλίας μετρούν πλέον αντίστροφα για την αποχώρησή τους από αυτό.

Το «Παρκ ντε Πρενς» είναι ένα δημοτικό στάδιο, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια οι Παριζιάνοι το νοίκιαζαν. Όμως πλέον, η διοίκηση του συλλόγου επιθυμούσε να το αγοράσει και να προχωρήσει στην ανάπλαση και την ανάπτυξή του. Ωστόσο, οι σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Δήμο Παρισίου έπεσαν στο κενό, η χρυσή τομή δεν βρέθηκε ποτέ και η κατάσταση έφτασε στο… απροχώρητο, με την αλλαγή έδρας της Παρί να είναι πλέον το πιο πιθανό ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ταβάρες, ο Παναθηναϊκός και το rebalancing…

Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, δήλωσε σήμερα (8/2) ότι ο σύλλογος ετοιμάζεται να αφήσει το «Παρκ ντε Πρενς», καθώς ο δήμος του Παρισιού επιβεβαίωσε πως το στάδιο δεν πωλείται. «Είναι υπερβολικά εύκολο να πούμε τώρα ότι το στάδιο δεν είναι πια προς πώληση. Ξέρουμε τι θέλουμε, σπαταλήσαμε χρόνια για να προσπαθήσουμε και να το αγοράσουμε. Είναι πιο εύκολο για μας τώρα, ξέρουμε τι θέλουμε. Έχει τελειώσει για μας. Θέλουμε να φύγουμε από το «Παρκ»» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλ Κελαϊφί σε δημοσιογράφους, στη διάρκεια του Κογκρέσου της UEFA.

Η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, Αν Ινταλγκό, είχε ταχθεί ανοικτά κατά της πώλησης του γηπέδου, που αποτελεί κληρονομιά της πόλης, όπως είχε δηλ’ωσει παλαιότερα η ίδια, και εν τέλει φαίνεται να το καταφέρνει, αναγκάζοντας την Παρί Σεν Ζερμέν να βγει σιγά σιγά στην αγορά για το επόμενό της «σπίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ