Tσάβι: «Θέλουμε να περάσουμε στα προημιτελικά, πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα»

Tσάβι: «Θέλουμε να περάσουμε στα προημιτελικά, πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα»

Ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Νάπολι τόνισε ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι για πάρει προβάδισμα πρόκρισης, ενώ ανέφερε ότι δεν πρέπει να επηρεαστεί η ομάδα του από την αλλαγή προπονητή στους Παρτενοπέι

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στην Νάπολι για την φάση των «16» του Champions League (21/2,22:00), στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι, στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τους Παρτενοπέι, τόνισε ότι η ομάδα του θέλει πολύ την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ ανέφερε ότι πρέπει όλοι να μείνουν συγκεντρωμένοι παρά το γεγονός ότι οι Ναπολιτάνοι άλλαξαν προπονητή πριν μία μέρα.

Διαβάστε επίσης: Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού – Πρόκριση στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό

«Θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά, έχουμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να μιλήσουμε στο γήπεδο. Η Νάπολι άλλαξε προπονητή με εντυπωσιακό τρόπο και θα έχουν σίγουρα τους λόγους τους.

Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει δουλέψει ήδη εκεί. Δεν είναι εύκολο να προετοιμάσουμε το ματς με αυτή την αλλαγή προπονητή αλλά θα πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα, σε άμυνα και επίθεση, επειδή θα παίξουμε κόντρα στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Οι Πολιτάνο, Όσιμεν και Κβαρατσχέλια συνθέτουν μία μεγάλη επίθεση, είναι παίκτες πρώτου επιπέδου», τόνισε αρχικά ο Τσάβι, για να να προσθέσει αναφορικά με τις ελπίδες των δύο ομάδων για πρόκριση στην επόμενη φάση:

«Θα είναι 50-50 το ζευγάρι. Εμείς πήραμε την La Liga και εκείνοι το σκουντέτο, η σεζόν μας όπως η δική τους είναι περίεργη. Εμείς δεν παίζουμε για να κλείνουμε στόματα, αλλά για τους οπαδούς και όποιον θέλει να πηγαίνει καλά ο σύλλογος. Δεν υπογράφουμε για την ισοπαλία.

Την Τετάρτη δεν θα εστιάζουμε στην κριτική ή στις αδικίες αλλά στα προημιτελικά, έναν στόχο που δεν πετυχαίνουμε εδώ και δύο χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ