«Ξέσπασμα» Ντε Γιονγκ κατά δημοσιογράφου: «Γιατί γράφεις ψέματα; Δεν ντρέπεσαι;»

«Ξέσπασμα» Ντε Γιονγκ κατά δημοσιογράφου: «Γιατί γράφεις ψέματα; Δεν ντρέπεσαι;»

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ απάντησε σε έντονο ύφος σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μέλλον του, τονίζοντας ότι είναι εκνευρισμένος με τα ψέματα που γράφονται τον τελευταίο καιρό στον τύπο

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ ήταν ο παίκτης που μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, μαζί με τον Τσάβι, πριν τον αγώνα της Νάπολη με την Μπαρτσελόνα για την  φάση των «16» του Champions League (21/222:00).

Ο Ολλανδός μέσος παρουσιάστηκε ενοχλημένος από τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό στον ισπανικό τύπο σχετικά με το μέλλον του, ενώ απάντησε σε έντονο ύφος σε δημοσιογράφο της Mundo Deprtivo σε ερώτηση που του έκανε.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλες ατάκες απο Αναστό μετά τα 4 στην Τούμπα: Και τώρα θα γίνει χαμός στο πρωτάθλημα

Συγκεκριμένο ο Φεράν Μαρτίνεθ ρώτησε τον 26χρονο άσο για το τι σκέφτεται σχετικά με την πρόταση ανανέωσης που έχει δεχτεί από την Μπαρτσελόνα, με τον Ντε Γιονγκ να απαντάει: «Τον τελευταίο καιρό έχω εκνευριστεί λίγο. Έχω τσαντιστεί με αυτά που γράφει ο Τύπος γενικά, βγαίνουν πολλά που δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Λένε πράγματα που δεν ισχύουν . Δεν ξέρω πώς δεν ντρέπεσαι να το λες αυτό» ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός και συνέχισε σε έντονο ύφος λέγοντας:

«Μιλάς πολύ για το συμβόλαιό μου, την κατάσταση, τον μισθό μου…Λες πολλά πράγματα για το τίποτα. Λες ότι κερδίζω κοντά στα 40 εκ… είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Δεν πρόκειται να σου πω. Έχουν εφεύρει μια ιστορία ότι δεν νιώθω καλά εδώ. Δεν είναι αλήθεια. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Μπάρτσα, είναι ο σύλλογος των ονείρων μου και ελπίζω να συνεχίσω να παίζω εδώ για πολλά χρόνια».

Όσον αφορά τις φήμες για ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης απάντησε: «Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν το ξέρω. Ξέρω ότι πολλά πράγματα επινοούνται επειδή γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν. Το κάνεις γενικά με πολλούς παίκτες και προπονητές. Δεν το κάνω για να έχεις την αίσθηση ότι πρόκειται να αλλάξεις, αλλά πρέπει γιατί δεν μπορείς να γράψεις πράγματα που δεν είναι αλήθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ