Ο Αρναούτοβιτς «λύτρωσε» την Ίντερ (1-0), ανοιχτοί λογαριασμοί για Αϊντχόφεν και Ντόρτμουντ (1-1)

Ο Αρναούτοβιτς «λύτρωσε» την Ίντερ (1-0), ανοιχτοί λογαριασμοί για Αϊντχόφεν και Ντόρτμουντ (1-1)

Η Ίντερ πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην Ατλέτικο, με τους νερατζούρι να επικρατούν χάρις στο γκολ του Μάρκο Αρναούτοβιτς (1-0). Η Αϊντχόφεν αν και καλύτερη απέναντι στην Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση.

Η Ίντερ νίκησε, πιο εύκολα απ’ όσο μαρτυρά το τελικό 1-0, την Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League. Οι νερατζούρι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως τελικά βρήκαν το γκολ την νίκης με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς να σκοράρει στο 79ο λεπτό.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν κυρίαρχη στο Τζουζέπε Μεάτσα κόντρα στους ροχιμπλάνκος, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχη αφού δεν κατάφερε να σκοράρει σε κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν τόσο οι Λαουτάρο Μάρτίνες, όσο και ο Αρναούτοβιτς. Ο Αυστριακός, όμως, από μοιραίος, έγινε… ωραίος αφού μετά από αντεπίθεση της Ίντερ, πλάσαρε ιδανικά λυτρώνοντας την ομάδα του στο 79′.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-0: Ο Χάαλαντ τη γλίτωσε από την «γκέλα»

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Νταρμιάν (69’ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν (72’ Φρατέζι), Ντιμάρκο (69’ Κάρλος Αουγούστο), Τουράμ (46’ Αρναούτοβιτς), Λαουτάρο Μαρτίνες (89’ Αλέξις Σάντσες)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χιμένες (46’ Σάβιτς), Λίνο, Ερμόσο (68’ Ρεϊνίλντο), Βίτσελ, Μολίνα (68’ Μπάριος), Σαούλ (54’ Μοράτα), Κόκε, Ντε Πολ, Γιορέντε, Γκριεζμάν (78’ Κορέα)

Στο Αϊντχόφεν ο Ντόνιελ Μάλεν άνοιξε το σκορ για τη Ντόρτμουντ στο 24΄ και «πλήγωσε» την PSV στην οποία αγωνιζόταν για τέσσερα χρόνια (2017-2021). Ο Ολλανδός σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες σε ματς του Champions League. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με πέναλτι του Λούουκ Ντε Γιονγκ στο 56΄ με τον βετεράνο στράικερ να διανύει εκπληκτική σεζόν και να πλησιάζει το ορόσημο των 30 γκολ. Οι Ολλανδοί στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν βρήκαν το δεύτερο γκολ της ανατροπής . Έτσι, τα πάντα θα κριθούν στο «Σίγκναλ Ιντούνα» στις 13/3.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μπενίτες, Τέζε, Ντεστ, Σκάουτεν, Μποσκάλι(90’ Ομπισπό), Σαϊμπάρι, Μπακαγιόκο, Φέιρμαν, Τίλμαν, Ντε Γιονγκ, Λοσάνο(75’ Πέπι)

ΜΠ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μάιερ, Σλότερμπεκ, Χούμελς, Μάατσεν, Ριέρσον, Τσαν, Ζάμπιτσερ, Ρόις(62’ Μπραντ), Μάλεν(82’ Οζκάν), Σάντσο(67’ Βολφ), Φίλκρουγκ(82’ Μουκοκό)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ