Ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος των «16» με τα φώτα σε Νάπολη και Πόρτο

Ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος των «16» με τα φώτα σε Νάπολη και Πόρτο

Το πρώτο σκέλος των «16» του Champions League φτάνει στο τέλος του, με την Πόρτο να υποδέχεται την Άρσεναλ και τη Νάπολι την Μπαρτσελόνα.

Το Champions League συνεχίζεται, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις που θα ολοκληρώσουν το πρώτο σκέλος της φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χθες η Ίντερ νίκησε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ Ντόρτμουντ και PSV έμειναν στο 1-1, ενώ απόψε η Νάπολι θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» (22:00) και η Πόρτο την Άρσεναλ στο «Ντραγκάο» επίσης στις 22:00.

Οι «παρτενοπέι» ψάχνουν μια καινούργια αρχή μετά την απομάκρυνση του Βάλτερ Ματσάρι και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φραντσέσκο Καλτσόνα, έχοντας την στήριξη της έδρας τους. Από την άλλη οι Καταλανοί έχουν αποκλειστεί από το Κύπελλο και είναι μακριά από την κορυφή στο πρωτάθλημα.

Έτσι θέλουν να τα δώσουν όλα και να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Στα αγωνιστικά, ο Τσάβι δεν μπορεί να υπολογίζει τους Μπαλντέ, Γκάβι, Μάρκος Αλόνσο και Φεράν Τόρες, ενώ ο Ζοάο Φέλιξ είναι αμφίβολος.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, οι «δράκοι» της Πορτογαλίας υποδέχονται τους «κανονιέρηδες». Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετρά δύο ήττες στους τελευταίες τρεις αγώνες και θέλει να διώξει τα… σύννεφα που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα. Οι Λονδρέζοι με τη σειρά τους, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν έτσι.

Για τους γηπεδούχους εκτός θα μείνουν οι Ιβάν Μαρκάνο και Ζαϊντού, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μεχντί Ταρεμί. Στο άλλο στρατόπεδο, ο Μικέλ Αρτέτα δεν μπορεί να υπολογίζει τους Πάρτει, Τίμπερ, Ζιντσένκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζεσούς, Βιεϊρά και Τομιγιάσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ