Με σόου του Κέιν, και… ανατροπή, στους «8» η Μπάγερν (3-0) – «Περπατώντας» στα προημιτελικά η Παρί (1-2)

Με σόου του Κέιν, και… ανατροπή, στους «8» η Μπάγερν (3-0) – «Περπατώντας» στα προημιτελικά η Παρί (1-2)

Με δύο γκολ του Χάρι Κέιν και ένα του Μίλερ, η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε 3-0 της Λάτσιο και έτσι πήρε την πρόκριση για τους «8» του Champions League. Εκεί θα είναι και η Παρί, που νίκησε με σκορ 2-1 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στο Μόναχο ήταν αλλιώς για την Μπάγερν η οποία ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ματς και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη ρεβάνς, επιβλήθηκε με σκορ 3-0, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Εκεί θα βρίσκεται και η Παρί Σεν Ζερμέν που, όπως στο πρώτο παιχνίδι (2-0), δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, επικρατώντας με σκορ 2-1, εξασφαλίζοντας έτσι τη θέση της στη φάση των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μπάγερν ήταν με την… πλάτη στον τοίχο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης όμως από την πρώτη στιγμή έδειξε τις προθέσεις της. Η πίεσή της ήταν εντυπωσιακή και το γκολ μπορεί να… άργησε λίγο, όμως ήρθε. Στο 38′ ο Χάρι Κέιν μετά την ασίστ του Γκερέιρο έγραψε το 1-0, και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Τόμας Μίλερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντάς της σκορ πρόκρισης.

Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί συνέχισαν να πιέζουν και να έχουν την κατοχή της μπάλας, κάτι που μετουσίωσαν και σε τρίτο τέρμα. Δράστης ξανά ο Κέιν στο 66ο λεπτό, κάνοντας το 3-0. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, και έτσι η Μπάγερν ολοκλήρωσε την ανατροπή, παίρνοντας εκείνη την πρόκριση με το τελικό 3-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Γκερέιρο, Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα, Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα, Κέιν

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Φουέντες, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι, Γκουεντουζί, Βεσίνο, Αλμπέρτο, Άντερσον, Ζακάνι, Ιμόμπιλε

Στο άλλο παιχνίδι, η Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάνει εύκολο το έργο της από το πρώτο παιχνίδι όπου είχε επικρατήσει με σκορ 2-0. Και συνέχισε έτσι στη ρεβάνς. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο, αφού στο 15′ ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε το 1-0 ύστερα από ασίστ του Ουσμάν Ντεμπελέ. Η Σοσιεδάδ ήταν εντελώς ακίνδυνη και έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Παριζιάνους μπροστά.

Στο δεύτερο 45λεπτο, τα πράγματα εξελίχθηκαν ουσιαστικά το ίδιο. Ο Εμπαπέ συνέχισε να… πυροβολεί και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 56′ πραγματοποίησε το 2-0, μετά την ασίστ του Κανγκ-Ιν. Το μόνο που κατάφεραν οι Βάσκοι ήταν να μειώσουν στο φινάλε της συνάντησης με τον Μικέλ Μερίνο να διαμορφώνει το τελικό 2-1 που έδωσε την πρόκριση στους Γάλλους.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Γκαλάν, Μέντεθ (61′ Μπρενιάρ), Θουμπιμέντι, Μερίνο, Μπέκερ (61′ Μπαρινετσέα), Οϊαρθάμπαλ, Κούμπο.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Χακιμί (82′ Σολέρ), Μπεράλντο, Λ. Ερναντέζ, Μέντεθ (62′ Τουριέντες), Ζαΐρ-Εμερί, Ρουίθ, Βιτίνια, Ντεμπελέ (82′ Κόλο Μουάνι), Εμπαπέ, Μπαρκολά (46′ Κανγκ-Ιν Λι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ