«Τρελό» πριμ από τον Ντε Λαουρέντις στην Νάπολι αν αποκλείσει την Μπαρτσελόνα

«Τρελό» πριμ από τον Ντε Λαουρέντις στην Νάπολι αν αποκλείσει την Μπαρτσελόνα

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει τάξει ένα πολύ μεγάλο πριμ στους παίκτες της Νάπολι, σε περίπτωση που προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League

O πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, θα πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ στους παίκτες του εάν προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League επί της Μπαρτσελόνα.

Η Νάπολι θα επισκεφτεί αύριο (12/3,22:00) την Βαρκελώνη για την δεύτερη αναμέτρηση με τους Καταλανούς για τους «16» του Champions League και μια θέση στα προημιτελικά θα εγγυόταν ,σχεδόν, ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2025 και το «δώρο καλωσορίσματος» που ετοιμάζει η FIFA, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το χειρότερο είναι πως έχασε μόνος του…

Εάν προκριθεί η Νάπολι θα είναι σε καλό δρόμο για να είναι ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες στον κόσμο σύμφωνα με τα κριτήρια της FIFA. Μια νίκη σε έναν από τους δύο πιθανούς αγώνες των προημιτελικών σίγουρα θα παγίωνε αυτό το καθεστώς.

Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της Νάπολι υποσχέθηκε μπόνους 10 εκατομμυρίων ευρώ στους παίκτες του εάν αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα. Αρκετά για να δώσει κίνητρο, αν χρειαστεί, παρτενοπέι που διανύουν μια περίπλοκη σεζόν.

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League θα εξασφάλιζε ήδη 10,6 εκατομμύρια ευρώ για τον σύλλογο, συν τα πολύ πιθανά 50 εκατομμύρια για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ