Έντεγκαρντ: «Μεγάλη η νύχτα στο Έμιρεϊτς με Μπάγερν, δεν φοβάται κάποιον η Άρσεναλ»

Έντεγκαρντ: «Μεγάλη η νύχτα στο Έμιρεϊτς με Μπάγερν, δεν φοβάται κάποιον η Άρσεναλ»

Το επιβλητικό πέρασμα της Άρσεναλ από την έδρα της Μπράιτον της έδωσε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, με τον Μάρτιν Έντεγκαρντ να ξεκαθαρίζει ενόψει του πρώτου προημιτελικού με την Μπάγερν πως οι κανονιέρηδες δεν φοβούνται κάποιον

Με 10 νίκες σε έντεκα αγώνες Premier League από την έναρξη του 2024 και με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό, η Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και κάνει όνειρα τίτλου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει μια αυτοπεποίθηση στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή φόρμα να αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα της Euroleague θέλει τον Σπανούλη

Για την πρώτη αναμέτρηση με τους Βαυαρούς στο «Amirates» την προσεχή Τρίτη (9/4,22:00) μίλησε ο Μάρτιν Έντεγκαρντ, ο οποίος τόνισε ότι αυτό το ματς είναι μια πρόκληση για τους Λονδρέζους, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

«Φυσικά και πρέπει να τους σεβαστούμε όμως δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθούμε κάποιον. Πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς και στην ποιότητα που έχουμε στην ομάδα», τόνισε αρχικά ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, ενώ ερωτηθείς για τον Χάρι Κέιν (σ.σ. μετράει 38 γκολ στην πρώτη του σεζόν στο Μόναχο), είπε:

«Είναι καλός παίκτης, έχω παίξει απέναντί του και ξέρω την ποιότητα που έχει, ειδικά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ είναι καλός και στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Κάθε ματς που δίνει η Άρσεναλ είναι μία καλή πρόκληση.

Η Μπάγερν είναι καλή ομάδα με καλούς επιθετικογενείς παίκτες και θα είναι μία μεγάλη νύχτα στο Έμιρεϊτς. Έχουν φέρει μερικά παράξενα αποτελέσματα στην Bundesliga αλλά κοιτώντας την ομάδα τους και την ποιότητα που έχουν καταλαβαίνουμε πως θα είναι μία σκληρή μάχη. Είμαστε έτοιμοι όμως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ