Φαν Σιπ: «Διανοητικά φτάνουμε στον πάτο…»

Φαν Σιπ: «Διανοητικά φτάνουμε στον πάτο…»

Ο Τζον Φαν Σιπ, μετά την βαριά ήττα του Άγιαξ από την Φέγενορντ με 6-0, εξήγησε τα αίτια της προβληματικής σεζόν του Αίαντα

Η Φέγενορντ «διέλυσε» με 6-0 τον Άγιαξ στο «De Kuip» για την 29η αγωνιστική της Eredivisie, με τον Αίαντα να πραγματοποιεί μια κάκιστη εμφάνιση στο ντέρμπι του Ρότερνταμ.

Μετά την βαριά ήττα της ομάδας του, ο Τζον Φαν Σιπ, προσπάθησε να εξηγήσει την δεν πήγε καλά για τον Άγιαξ στο συγκεκριμένο ματς και τόνισε ότι τα προβλήματα την φετινή σεζόν υπάρχουν από την αρχή, ωστόσο στην πορεία διογκώθηκαν, με τους παίκτες του Αίαντα να έχουν πρόβλημα ψυχολογίας.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Superleague: Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο – Αυτές είναι οι αποδόσεις

«Δεν είναι μόνο αυτό το αποτέλεσμα το πρόβλημα, ήταν εμφανές σε όλη τη σεζόν ότι η ομάδα δυσκολεύεται και δεν είναι ισορροπημένη για πολλούς διαφορετικούς λόγους», είπε αρχικά ο Ολλανδός πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας και συνέχισε λέγοντας:

«Στο παιχνίδι αυτό οι δυσκολίες και τα προβλήματα γενικότερα έχουν μεγεθυνθεί. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γκο Αχέντ, παίξαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Είναι ένας συνδυασμός περιστάσεων. Με τη Φέγενορντ ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε την κατάσταση και ότι επίσης διανοητικά φτάνουμε στον πάτο».

Ο Άγιαξ βρίσκεται πλέον στην 6η θέση με 45 βαθμούς και διεκδικεί ένα «εισιτήριο» για το Europa Conference League της επόμενης περιόδου. Ο Φαν Σιπ, όπως έχει δηλώσει, δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των Ολλανδων την επόμενη σεζόν, όμως θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ