Η UEFA μείωσε την ποινή της Φενέρ – Με κόσμο εάν προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League

Η UEFA μείωσε την ποινή της Φενέρ – Με κόσμο εάν προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League

Η επιτροπή εφέσεων της UEFA μείωσε την τιμωρία απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών της Φενέρμπαχτσε σε μια - αντί για δύο - αγωνιστική

Όσο ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (11/04,19:45), η UEFA πήρε την απόφαση να μειώσει την ποινή του τουρκικού συλλόγου.

Η Φενέρ είχε τιμωρηθεί με απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για δύο εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια εξαιτίας των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο Βέλγιο και την έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τη φάση των «16», ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας μείωσε αυτή την τιμωρία σε ένα παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ποια ομάδα της Euroleague θέλει τον Σπανούλη

Αυτό σημαίνει πως η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει τον κόσμο στο φαληρικό γήπεδο και αν πάρει την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό, τότε οι οπαδοί της θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στις έδρες των Άστον Βίλα ή Λιλ στα ημιτελικά του Conference League.

Θυμίζουμε ότι, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του στην αναμέτρηση του «Σουκρού Σαράτσογλου», με την τουρκική αστυνομία και την UEFA να ανάβουν «κόκκινο φως» για οργανωμένη μετακίνηση Ελλήνων οπαδών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ