Αυτές είναι οι ενδεκάδες της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ (pics)

Αυτές είναι οι ενδεκάδες της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης-Ντόρτμουντ (pics)

Δείτε τις επιλογές των Τσόλο Σιμεόνε και Έντιν Τέρζιτς για την αποψινή αναμέτρηση.

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ ετοιμάζονται να κοντραριστούν σε λίγη ώρα (22:00) για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο «Wanda Metropolitano», στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League.

Πριν από λίγο έγιναν γνωστές και οι συνθέσεις των δύο ομάδων, με τον Τσόλο Σιμεόνε και τον Έντιν Τέρζιτς να ετοιμάζονται να δώσουν τη δική τους «μάχη» από τους πάγκους τους.

Οι «ροχιμπλάνκος» λοιπόν, σε σχηματισμό 3-5-2, ξεκινούν με τον Όμπλακ κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τριάδα της άμυνας αποτελείται από τους Χιμένες, Βίτσελ και Αθπιλικουέτα. Στα άκρα θα είναι οι Μολίνα και Λίνο, ενώ στον άξονα θα βρίσκονται οι Κόκε, Γιορέντε, Ντε Πολ. Το επιθετικό δίδυμο συνθέτουν οι Γκριεζμάν και Μοράτα.

Από την άλλη πλευρά οι Γερμανοί, σε σχηματισμό 4-3-3, ξεκινούν με τον Κόμπελ στο τέρμα, και τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) τους Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν. Στο κέντρο θα είναι οι Τσαν, Ενμέτσα και Σάμπιτσερ. Η τριάδα μπροστά αποτελείται από τους Σάντσο και Αντεγέμι στα άκρα, με τον Φίλκριγκ στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ