Σιμεόνε: «Η Ντόρτμουντ είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις, είναι ένας μεγάλος αντίπαλος»

Σιμεόνε: «Η Ντόρτμουντ είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις, είναι ένας μεγάλος αντίπαλος»

Με τα καλύτερα λόγια για την Ντόρτμουντ μίλησε ο Τσόλο Σιμεόνε, τονίζοντας ότι είναι μία ομάδα με ένταση στο παιχνίδι της, ενώ είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χαρακτήρισε τη Ντόρτμουντ ως «την ομάδα των προημιτελικών με τη μεγαλύτερη ένταση», μιλώντας σήμερα (9/4) στους δημοσιογράφους, ενόψει της (10/4, 22:00) πρώτης αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με τους Γερμανούς στους «οκτώ» του Champions League.

«H Μπορούσια έχει πολλά καλά πράγματα, δεν έχει χάσει εκτός έδρας για τέσσερις μήνες, είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και παρουσιάζει ένα υπέροχο παιχνίδι σε όλους τους τομείς, ειδικά στην επίθεση. Είναι μεγάλος αντίπαλος, αλλά είναι ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν», πρόσθεσε ο Αργεντινός προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση Αλαφούζου στον Βρούτση!

Κόντρα στην Ίντερ επανέλαβε ότι είχε εμπιστοσύνη στους παίκτες του: «Το να επαναλαμβάνεις φράσεις δεν είναι καλό, απλά πρέπει να δείξεις τι χρειάζεται για να συνεχίσεις σε αυτή τη διοργάνωση», τόνισε.

Στη συνέχεια μιλώντας για τον Γκριεζμάν και τον Μοράτα είπε: «Στα τελευταία παιχνίδια ο Μοράτα ήταν τραυματίας, είναι δύσκολο να δείξεις κάτι χωρίς να παίξεις, σκόραρε κόντρα στην Ίντερ, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με την Μπαρτσελόνα και είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στην επιστροφή του στη Βιγιαρεάλ. Χρειαζόμαστε τον καλύτερο Γκριεζμάν, χωρίς αμφιβολία. Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Άλβαρο (Μοράτα), ξέρει πώς να παίζει αυτά τα παιχνίδια και τι χρειάζεται η ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρει ό,τι του χρειάζεται».

Σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι: «Υπάρχει μια πολύ σημαντική εβδομάδα μπροστά, η ομάδα γνωρίζει τη σημασία του να είναι όλοι καλά, γιατί θα τους χρειαστούμε όλους και από εκεί μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια τόσο σημαντική εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ