«Πάρτι» στην Βαρκελώνη και στα ημιτελικά η Παρί (1-4)

«Πάρτι» στην Βαρκελώνη και στα ημιτελικά η Παρί (1-4)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε μια μεγάλη ανατροπή στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, επικράτησε με 4-1 της Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League

Στα ημιτελικά του Champions League μετά από 3 χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι ανέτρεψαν το 3-2 του πρώτου αγώνα με την Μπαρτσελόνα, επικράτησαν με 4-1 στην Βαρκελώνη και προκρίθηκαν πανηγυρικά στου «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έχοντας βλέψεις για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Το «χάρισε» αλλά τουλάχιστον…

Οι πρωταθλητές Γαλλίας μπορεί να βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, με τον Ραφίνια να κάνει το 1-0 στο 12′ για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε η οποία έφτασε στην ανατροπή. Στο 29′ οι μπλαουγκράνα έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Αραούχο ανέτρεψε τον Μπαρκολά και αποβλήθηκε από τον διαιτητή Κόβατς, αφού ο Γάλλος επιθετικός ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Αυτή η φάση ουσιαστικά έγειρε το ματς προς την πλευρά της Παρί. Στο 40′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντεμπελέ, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, έφεραν τούμπα το ματς με το δυνατό σουτ του Βιτίνια (54′).

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους μπλαουγκράνα, καθώς στο 61′, ο Κανσέλο έκανε ένα άτσαλο μαρκάρισμα πάνω στον Ντεμπελέ, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να κερδίζει πέναλτι. Ο Εμπαπέ ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Τερ Στέγκεν κι έδωσε σκορ πρόκρισης στην Παρί.

Στην συνέχεια η Μπαρτσελόνα πίεσε για να βρει ένα γκολ που θα πήγαινε το ματς στην παράταση, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Μάλιστα, η Παρί σε μία από τις αντεπιθέσεις της βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Εμπαπέ στο 89′, σφραγίζοντας πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ενδεκάδες

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κούντε, Κουμπαρσί, Αραούχο, Κανσέλο (82′ Φέλιξ), Ντε Γιονγκ (82΄Λόπεθ), Πέδρι (62′ Τόρες), Γκιντογκάν, Ραφίνια, Γιαμάλ (34′ Μαρτίνες), Λεβαντόφσκι

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ερναντές, Μέντες, Ζαϊρέ-Εμερί (80′ Ουγκάρτε), Βιτίνια, Ρουίθ (77′ Ασ’ενσιο), Ντεμπελέ (88′ Κολό Μουανί), Μπαρκολά (77′ Λι), Εμπαπέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ