Πασχαλάκης : «Μη μένουμε στις φάσεις, αλλά στη νίκη»

Πασχαλάκης : «Μη μένουμε στις φάσεις, αλλά στη νίκη»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τόνισε ότι η νίκη επί τις Βασιλείας αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φέρει σίγουρα ευθύνη στη φάση του γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από τη Βασιλεία, στη χθεσινή (24/7) νίκη με 2-1, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως ευθύνη φέρει και ο Κρέσπο, ο οποίος έχασε τον Αγιέτι που πέτυχε το γκολ.

Ο Πασχαλάκης δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας από τη σέντρα που έγινε από αριστερά και έτσι βρέθηκε εκτός θέσης στην κεφαλιά που έκανε ο Αγιέτι.

«Ήταν μια δύσκολη φάση σε μια κόντρα επίθεση. Η μπάλα πήρε ύψος έξω από την περιοχή της εμβέλειας μου, προσπάθησα να γυρίσω για και να καλύψω την εστία μου. Νομίζω πως πρέπει να μείνουμε περισσότερο στη νίκη και όχι στις φάσεις…», επισήμανε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. «Η νίκη είναι σημαντική, γιατί μας δίνει ελπίδες να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά…», πρόσθεσε.

Για τον επαναληπτικό είπε: «Πάμε στη ρεβάνς για να πρωταγωνιστήσουμε και να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα ψάξουμε το γρήγορο γκολ για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Υπάρχει μια απογοήτευση αλλά από την άλλη ίσως είναι καλύτερα για να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους νεκρούς από την πυρκαγιά στην Αττική: «Στηρίζουμε αυτούς που βιώνουν δύσκολες στιγμές, η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ