Ελ Καντουρί : «Ο ΠΑΟΚ δικαιούται την πρόκριση»

Ελ Καντουρί : «Ο ΠΑΟΚ δικαιούται την πρόκριση»

Ο Μαροκινός άσος που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στον επαναληπτικό με τη Βασιλεία, εξέφρασε την άποψη πως ο ΠΑΟΚ θα πάει στην Ελβετία για να πετύχει μια ακόμα νίκη.

Ο Ελ Καντουρί με δηλώσεις του στην «Real News» υποστήριξε πως στον Δικέφαλο δεν μένουν στο σκορ του πρώτου αγώνα καθώς θέλουν τη νίκη-πρόκριση επί της Βασιλείας. «Μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο στη Βασιλεία. Δεν μένουμε στο σκορ του πρώτου αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε, πετυχαίνοντας ακόμη μία νίκη και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά είμαστε και εμείς δυνατοί.

Η Βασιλεία μόλις την περασμένη σεζόν βρέθηκε στους «16» του Champions League, περνώντας από έναν δύσκολο όμιλο και έχει εμπειρία στη διοργάνωση. Δείξαμε, όμως, ήδη στο πρώτο παιχνίδι τις δυνατότητές μας και αυτό μπορούμε να το επαναλάβουμε και στην έδρα τους. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και σωστή νοοτροπία στην ομάδα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται να προκριθεί και να προχωρήσει στη συνέχεια του Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ