ΠΑΟΚ : Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με τη Βασιλεία

ΠΑΟΚ : Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με τη Βασιλεία

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα εμπιστευτεί σε μεγάλο βαθμό την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και στο ματς της Τούμπας απέναντι στη Βασιλεία.

Τρία βήματα χρειάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ για να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League. Το πρώτο… μισό βήμα, το έκανε κερδίζοντας τη Βασιλεία με 2-1 στην Τούμπα την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη σημερινή (1/8) ρεβάνς (στις 21:00) θέλει να σφραγίσει την πρόκριση μέσα στην Ελβετία, γνωρίζοντας ήδη ότι στον 3ο προκριματικό γύρο τον περιμένει η Σπαρτάκ Μόσχα. Και μετά τους Ελβετούς και τους Ρώσους υπάρχουν και τα playoffs πριν τους ομίλους.

Κοινώς, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, οπότε καλά θα κάνει η ομάδα να κοιτάζει ξεχωριστά τις προκριματικές φάσεις και να πηγαίνει βήμα βήμα προς τον μεγάλο ευρωπαϊκό στόχο.

Όπως και στο πρώτο ματς με τη Βασιλεία στην Τούμπα, έτσι και στη ρεβάνς θα λείψει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος δεν ταξίδεψε καν στην Ελβετία καθώς δεν ήταν ετοιμοπόλεμος μετά τον τραυματισμό του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μοιάζει να έχει ξεκαθαρισμένους τους 9 από τους 11 παίκτες της ενδεκάδας, καθώς παίζονται μεταξύ 3-4 επιλογών οι δύο θέσεις στις πτέρυγες της επίθεσης.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Πασχαλάκης, δεξιά στην άμυνα ο Μάτος και αριστερά ο Βιεϊρίνια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Βαρέλα με τον Κρέσπο, στα χαφ ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας, πιο μπροστά από αυτούς θα είναι ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Στο πρώτο παιχνίδι δεξιά στην επίθεση ξεκίνησε ο Λημνιός και αριστερά ο Λέο Ζαμπά.

Απόψε υποψήφιοι για τις πλάγιες θέσεις της επιθετικής γραμμής είναι ο Λέο Ζαμπά για δεξιά και ο Ομάρ Ελ Καντουρί για αριστερά.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ακόμη ο Λημνιός και ο Ουάρντα (με λιγότερες πιθανότητες να ξεκινήσει).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ