Μιρτσέα Λουτσέσκου : «Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο»

Μιρτσέα Λουτσέσκου : «Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο»

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ για τα ματς του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη στο ρωσικό σάιτ «sport24.ru μιλώντας για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο πατέρας του προπονητή του Δικεφάλου υποστήριξε πως οι δύο ομάδες έπρεπε να συναντηθούν σε πιο προχωρημένο στάδιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αρχικά τόνισε: «Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στη Σπαρτάκ και τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Μόσχας είναι πολύ καλή. Για δύο χρόνια τελευταία πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα στην εγχώρια λίγκα. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο. Οι δύο αντίπαλοι είναι αρκετά διαφορετικοί όσον αφορά στη δομή τους. Αυτό νομίζω θα είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της συγκεκριμένης φάσης των προκριματικών του Champions League και συνολικά ένα από τα κορυφαία σχετικά με το επίπεδο ποδοσφαίρου που θα παιχτεί».

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ρωτήθηκε αν θα βοηθήσει τον γιο του Ράβζαν Λουτσέσκου που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και είπε: «Για εμένα αυτή θα μπορούσε να είναι μία ευκαιρία να πάρω ρεβάνς από τη Σπαρτάκ. Αλλά όλα αυτά είναι αστεία. Δεν έχω τίποτα ενάντια στη Σπαρτάκ. Εκεί υπάρχουν οι Φερνάντο και Λουίς Αντριάνο, τους οποίους σέβομαι πολύ. Είναι εξαιρετικοί παίκτες, δουλέψαμε μαζί. Είναι κρίμα που ΠΑΟΚ και Σπαρτάκ συναντιούνται τόσο νωρίς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ