Σέλτικ : Αμφίβολος ο Εντσάμ για τα ματς με την ΑΕΚ

Σέλτικ : Αμφίβολος ο Εντσάμ για τα ματς με την ΑΕΚ

Νέο πλήγμα ενδέχεται να υποστεί η Σέλτικ εν όψει ΑΕΚ, αφού ο κορυφαίος μέσος της, Ολιβιέ Εντσάμ, αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τη Λίβινγκστον.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Σέλτικ, ο Γάλλος μέσος Ολιβιέ Εντσάμ, αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο από το παιχνίδι της Σέλτικ με τη Λίβινγκστον, στο οποίο η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς πήρε τη νίκη (3-1) με επιβλητική εμφάνιση στην πρεμιέρα της στην Premiership.

Ο 22χρονος είχε μια εξαιρετική ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του και πέτυχε το τρίτο με εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο με το πέρας του αγώνα έγινε γνωστό ότι τραυματίστηκε και πως ενδέχεται να χάσει την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στην Γκασλώβη την προσεχή Τετάρτη (08/08, 21:45), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Φυσικά, ο Εντσάμ θα υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις εντός των επόμενων ωρών, ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Εφόσον η απουσία του επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για το δεύτερο ισχυρό πλήγμα για την πρωταθλήτρια Σκωτίας, καθώς προ ημερών έγινε γνωστό ότι ο «αστέρας» της, Μουσά Ντεμπελέ, θα λείψει επίσης από τα ματς με την Ένωση.

Ο Εντσάμ αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2017, έναντι 5.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα της Σέλτικ έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 53 εμφανίσεις και να πετύχει 11 γκολ, όντας εκ των κορυφαίων παικτών της στην περσινή πορεία προς τον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ