Στη Γλασκώβη ο Μελισσανίδης!

Στη Γλασκώβη ο Μελισσανίδης!

Απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης που έκανε την Κυριακή to10.gr, με τον «Τίγρη» να βλέπει από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Σέλτικ.

Την Κυριακή to10.gr αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκόπευε να βρεθεί στη Γλασκώβη και να ηγηθεί της αποστολής της ΑΕΚ στο ματς με τη Σέλτικ, βλέποντας από κοντά το παιχνίδι και στηρίζοντας με την παρουσία του την ομάδα. Παρά τον φόρτο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ο «Τίγρης» προγραμμάτισε να ταξιδέψει αυθημερόν στη Σκωτία, προκειμένου να είναι στο πλευρό της Ένωσης σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι, φτάνοντας νωρίς το μεσημέρι στη Γλασκώβη!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ταξίδεψε στη Γλασκώβη με το ιδιωτικό του τζετ και το βράδυ θα αναχωρήσει με προορισμό ξανά την Ελλάδα. Μάλιστα πριν το παιχνίδι, το οποίο θα παρακολουθήσει από κοντά, είναι πιθανό να επισκεφθεί το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και να μιλήσει στους παίκτες.

Προκειμένου να τους ενισχύσει και να τους δώσει την απαραίτητη ώθηση, ώστε να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο χορτάρι του Celtic Park. Κάτι άλλωστε που συνηθίζει το αφεντικό της ΑΕΚ πριν τις μεγάλες αναμετρήσεις του Δικεφάλου και δεν αποκλείεται να κάνει και σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ