ΑΕΚ: «Τρέλα» για ένα εισιτήριο

ΑΕΚ: «Τρέλα» για ένα εισιτήριο

Περίπου 15.000 εισιτήρια έχουν ήδη κάνει... φτερά για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Σέλτικ την προσεχή Τρίτη, που η Ένωση θα διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Η ΑΕΚ στάθηκε όρθια στο Σέλτικ Παρκ κόντρα στην Σέλτικ (1-1) και έθεσε γερές βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Εκεί που θα έχει και την στήριξη του κόσμου της.

Οι φίλαθλοι της Ένωσης αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του γηπέδου, έχοντας ήδη φροντίσει να κλείσει τις θέσεις τους. Η προπώληση έχει φτάσει κοντά στις 15.000 και η διάθεση συνεχίζεται με πολύ καλό ρυθμό!

Οι άνθρωποι της ομάδας εκτιμούν μάλιστα ότι η ζήτηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη τις επόμενες ημέρες και το ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε καλά επίπεδα συνεχίζεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας που δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τις 12.000.

Όσον αφορά τους φίλους της Σέλτικ διατέθηκαν 660 εισιτήρια και οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν ότι θα επιστρέψουν τα υπόλοιπα από τα 2.000 που είχαν παραλάβει αρχικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ