ΑΕΚ – Σέλτικ : Έτοιμος για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ ο Ντεμπελέ

ΑΕΚ – Σέλτικ : Έτοιμος για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ ο Ντεμπελέ

Απρόσμενη εξέλιξη για τη Σέλτικ, η οποία πιθανότατα θα έρθει στην Αθήνα με τον Μουσά Ντεμπελέ στην αποστολή της, για τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Σημαντικότατη προσθήκη στην αποστολή της Σέλτικ για την κρίσιμη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, καθώς ο Μουσά Ντεμπελέ πιθανότατα θα επιστρέψει στις επιλογές του Μπρέντναν Ρότζερς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της γνωστής εφημερίδας της Σκωτίας, Daily Record.

Ο 22χρονος έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες και εξ αρχής ήταν δεδομένο ότι θα έχανε την πρώτη αναμέτρηση στη Γλασκώβη (1-1), ωστόσο φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημά του γρηγορότερα απ’ όσο αναμενόταν και ότι θα μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα. Παραμένει ασαφές το αν ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο Γάλλος (με καταγωγή από το Μάλι) επιθετικός αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για την Κιτρινόμαυρη άμυνα.

Ο Ντεμπελέ θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, έχοντας προσεγγίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Premier League, με πρώτες τις Τσέλσι και Άρσεναλ. Με τη φανέλα της Σέλτικ έχει πετύχει 50 γκολ σε 90 εμφανίσεις, ενώ δεν έδωσε το παρόν ούτε στη χθεσινή (11/08) αναμέτρηση της πρωταθλήτρια Σκωτίας απέναντι στη Χαρτς, με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 1-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ