ΠΑΟΚ : Ασπρόμαυρο «ξέσπασμα», επιπέδου… Champions League! (pics)

ΠΑΟΚ : Ασπρόμαυρο «ξέσπασμα», επιπέδου… Champions League! (pics)

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το «γλέντι» που έστησε η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

Ένα «κουβάρι» έγιναν παίκτες, προπονητές και παράγοντες του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Μόσχα, που βρήκε τον δικέφαλο και τη Σπαρτάκ στο 0-0. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με to 3-2 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, «έστειλε» τους ασπρόμαυρους στα πλέι οφ του Champions League!

Με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, οι παίκτες του δικεφάλου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Αγκαλιές, φιλιά, συνθήματα και τραγούδια συνέθεσαν ένα άκρως πανηγυρικό σκηνικό στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σπαρτάκ.

Φυσικά οι παίκτες και το Ραζβάν Λουτσέσκου αφιέρωσαν την επιτυχία αυτή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Ρωσία για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους. Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν βεβαίως στα αποδυτήρια του γηπέδου από όπου τραβήχτηκε η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.
Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν βεβαίως και ο Ιβάν Σαββίδης που βρέθηκε εκεί και παρακολούθησε το ματς από σουίτα που του παραχώρησαν οι Ρώσοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ