Mέσα για Βίντι ο Λόπες!

Mέσα για Βίντι ο Λόπες!

Ο Πορτογάλος μπακ προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Ουγγαρίας

Με τον Έλντερ Λόπες τουλάχιστον στην αποστολή της, θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία η ΑΕΚ, αφού ο Πορτογάλος μπακ προπονήθηκε κανονικά στην προπόνηση που έγινε νωρίτερα στο ΟΑΚΑ και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη! Ο Πορτογάλος μπακ που είχε μείνει εκτός παραμονές του αγώνα με την Σέλτικ λόγω ενοχλήσεων ήταν αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά ώστε να επιστρέψει στη δράση.

Και τα κατάφερε, βγάζοντας χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης και μπαίνοντας έτσι στην εξίσωση για το ματς της Τετάρτης με την Βίντι. Προκειμένου να δώσει μια επιπλέον λύση για τα άκρα.

Από εκεί και πέρα, ατομικά γυμνάστηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Χρήστος Αλμπάνης υποβλήθηκε σε θεραπεία έπειτα από τη θλάση αριστερού τετρακεφάλου που επέστη χθες και εντός των ημερών θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Εκτός προπόνησης έμειναν επίσης ο Λούκας Μπογέ που συνέχισε τη θεραπεία του αλλά και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που έκανε θεραπεία και ατομικό.

Η ΑΕΚ αύριο θα προπονηθεί ξανά στα Σπάτα και το βράδυ θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για την Ουγγαρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ